2777
2789
عنوان

دلم خییییییییلی شکسته خیلی😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 27 پست
ازدواج خوب همه دلشون میخاد ، بستگی داره خدا برا کی بخواد، من دیگ نا امید شدم ، احساس میکنم خدا هم با ...

من حس میکنم خدا فقط بعضی از بنده هاشو دوست داره، آخه مگه میشه این همه به درگاه خدا دعا کرد ولی هیچ نشونه ایی ندید، خدا بین بنده هاش فرق میذاره... موندم بین این همه ناامیدی و خستگی وحال بد... نمیدونم چجوری با چه زبونی با چه حالی دعا کنم که صدامو بشنوه، نمیگم خدا نیست، هست ولی من نمیبینمش😔😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین فکرو میکردم، با اینکه به اهل بیت و اولیا خدا اعتقاد دارم ولی خدا همه رو به یک اندازه دوست ن ...

خدا هرکی رو یک جوری آزمایش میکنه عزیزم، مطمئن باش که خدا عاشقته

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

خدا هرکی رو یک جوری آزمایش میکنه عزیزم، مطمئن باش که خدا عاشقته

ممنونم عزیزم... 🙏🏻ولی من فقط درحال آزمایشم... من واقعا دیگه توانشو ندارم دیگه خستم، از همه کس و همه‌چیز دل بریده ام، من دیگه دلم چیزی نمیخواد فقط میخوام دیگه نفس نکشم بقیه عمرم هم بدم به کسی که دلش میخواد زنده بمونه یا زندگی کنه یا به مادری که منتظر شفای بچش یا به همون بنده هایی که خدا دوسشون داره...😔 ببخشید عزیزم سرتون به درد اوردم... 🙏🏻

ممنونم عزیزم... 🙏🏻ولی من فقط درحال آزمایشم... من واقعا دیگه توانشو ندارم دیگه خستم، از همه کس و هم ...

عزیزم امیدتو از دست نده! میدونم  خیلی سخته ولی تو امیدتواز دست نده

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

عزیزم امیدتو از دست نده! میدونم خیلی سخته ولی تو امیدتواز دست نده

ممنونم عزیزدلم... بی نهایت ممنونم از محبتتون... 🙏🏻🌹اگه قابل دونستین منو تو دعاهاتون فراموش نکنین... زندگیتون پر از نور و عشق عزیزم ❤️

ممنونم عزیزدلم... بی نهایت ممنونم از محبتتون... 🙏🏻🌹اگه قابل دونستین منو تو دعاهاتون فراموش نکنین. ...

خیلی ممنون عزیزم! چشم حتما دعاتون میکنم و از خدا میخوام به زندگیتون سرو سامون بده🤲💚