2777
2789
عنوان

بنظرتون این قطع رابطه چ اثراتی رو زندگیم داره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا با پدرت حرف بزن با شوهرتم حرف بزن اخه همش به دست خودت باز میشه با عرضه باش

حرف زدم چندین بار با پدرم حرف زدم 

نمیذاره

هی میگه زنگ میزنم زنگ میزنم

شوهرمم کوتاه نمیاد

من چیکار کنم؟

یعنی میخوام بدونم چیجوری باعرضه شم؟

حرف زدم چندین بار با پدرم حرف زدم نمیذارههی میگه زنگ میزنم زنگ میزنمشوهرمم کوتاه نمیادمن چیکار کنم؟ی ...

چی به پدرت میگی به شوهرت چی میگی اختلاف سر چی بوده چیشده و اینا

اگه اینجا نمیتونی بگی میخوای درخواست بده 

خب خانوادتون یا فامیل حرف نمیزنن؟من خانوادم خیلی بهم حرف میزننو متاسفانه دو طرف از اون یکی پیش من بد ...

خانواده یعنی کی؟؟ خب همه و خاله و دایی و.. که کاری ندارن اگرم بخوان چیزی بگن اصلا مهم نیست شایدم میدونن مهم نیست مثلا یه وقتایی در مورد خواهرم نظر میدن ولی چون می‌دونن من بی اهمیت ترین چیز تو دنیا واسم نظر دیگران در مورد زندگیم و رفتار و چیزای شخصیمه اونام هیچی نمیگن بهم شایدم جرات ندارن چون من جواب میدم حتما 

شما هم سمت خانواده شوهرت نمیری؟

چرا میرم اتفاقا من تقریبا هر روز جاریمو میبینم 

آخه خیلی فرق داره

من حتی خودمم با بابام راحت نیستم انتظار ندارم بابام پیش بابام راحت باشه ، کلا اخلاق بابام مخصوصا بچه که بودم خیلی بد بود واسه همین ترجیح میدم زیاد نبینیمش 

هرچند خب شوهرم اگه لازم باشه حتما میاد مثلا عقد داداشم، ختم فامیل ، خونه داداشام و..

ولی مثلا بیاد خونه مامانم اینجوری نیست که مثلاً من بتونم برم تو اتاق پیش شوهرم و بچه‌ها با هم بخوابیم ( خونه خودم یه شهر دیگه ست)

میگه پدرت اله بله🤦🏻‍♀️

این بده 

البته بستگی به شخصیت شما داره من اسم خانواده مو که میاره حتی در حد یه انتقاد ،خودمو میکشم 

ضربه اصلی رو شما میخوری ، فکر همه جا رو کن 

اگر میتونی آشتیشون بده و دیگه اجازه نده دوتاشون بد رفتاری کنن

عروسی نکردم🤦🏻‍♀️پدرم نمیذاره عروسی کنم

اگه واقعا حق با پدرته که چیزی نگو

ولی اگه واقعا فقط لج کرده بگو من عقد کردم و ایشون همسر قانونی منه اگه اجازه ندین عروسی کنم مجبورم همینجوری برم سر زندگیم