2777
2789
عنوان

شما چندروز یه بار حموم میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 89 پست

زمستون هفته ای یه بار یا ۱۰ روز ی بار تابستون دو روز تو هفته

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی تو دیگه برو حداقل هفته ای یکبار میری تو اجتماع مردم خفه میشن از بوی بد

1 سال حموم نرم بوی بد نمیگیرم 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

ضرر دارهسردی بدن میاره و بیماری

نرم گردنمو چیکار کنم؟؟؟

ما ارثی پوست گردنمون حساسه لک میزنه 

باید بریم شامپو مخصوص بزنیم

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

هفته ای ۲ یا ۳ مرتبه

بیشتر از این موها داغون میشه

سیستم بدن ضعیف میشه 

حموم زیادی هم خوب نیست 

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

من یه پست تو اینستاگرام دیدم .می گفت اول به ساقه موهاتون (کف سر نه)نرن کننده بزنید و آبکشی کنید . بعد فقط به کف سر شامپو بزنید به ساقه نزنید چون قبلش نرم کننده به ساقه زدید شامپو اثری روی ساقه نمی ذاره. اینطوری دیگه ساقه موهاتون خشک نمیشه .

درکل اگه کف سرتون زود چرب نمیشه یکبار درمیون سرتون رو بشورید . کلاه رنگ مو بذارید یه دفعه فقط بدن رو بشورید دفعه بعد سرو بدن