2777
2789
عنوان

شما چندروز یه بار حموم میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 89 پست
خیلیا بوی بد خودشون متوجه نمیشن چون مشامشون پر شده

من دوش رو هر دو روز یه بار میگیرم حموم هم هر ۴ روز یه بار یا هفته ای دو بار 

ولی موقعیتی شده که نتونستم حموم برم و اصلا بو نمیدم به هیچ وجه حتی اطرافیان هم میگن 

چون لاغری و اصلا تعریق ندارم یعنی زیر بغلم تا الان خیس نشده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا بوی بد خودشون متوجه نمیشن چون مشامشون پر شده

نه واقعا بعضی ها بو نمیدن خدابیامرز مادر شوهر منم اصلا بو نمیداد بدنش کلی هم عرق میکرد حالا بر عکس دختراش وحشتنا ک بو عرق میدادن خودمنم با اینکه عرق میکنم ولی بدنم بو نمیگیره

من ریزش هم زیاد دارم سرکه بد نیست برای ریزش ؟ روبالشی و کلیپس و گل سر رو تند تند میشورم

نه فکر نکنم سرکه ربطی به ریزش داشته باشه احتمالا مشکلت هورمونی اگه جوش هم داشته باشی شاید کیست تخمدان داری

بفرما جلو ته صف مال خودمه
چرا توهین میکنی شما؟واقعا دیدم آدم هایی که خیلییی دیر به دیر بو میگیرن

توهین!!!!!!!!!! کجاش توهین بود ؟؟؟؟

والا اونایی که حمام نمیرن به ما توهین میکنند 

میخوای شما اصلا نرو حمام بعد من کامنتم برای شما هم نبود 

یبار ینفر میگفت من اصلا بوی عرق نمیگیرم همون لباس باز میپوشم بعداز حمام خداشاهده بوی گند میداد 😁

دقیقا میگم که خودشون متوجه نمیشن وگرنه اونایی که بو میدن اگر متوجه بودن که بلاخره شست و شویی حمامی چیزی انجام میدادند 

من دوش رو هر دو روز یه بار میگیرم حموم هم هر ۴ روز یه بار یا هفته ای دو بار ولی موقعیتی شده که نتونس ...

چند روز وقفه بیفته که آدم کپک نمیزنه ماه به ماه خدایی خیلی دیره 

روی صحبتم با اوناست که بو میدن چون واقعاً متوجه نیستند 

اونایی که پوستشون یکم سبزه است اونا عرق کنن زود برمی‌گیرند اصلا بدنشون یه بوی خاص خودشونو داره عرقهم نکنن لباسشون اون بو رو میده

لباستو میدی یه بار بپوشه دیگه بهشون نمیره😆😆

بفرما جلو ته صف مال خودمه
نه واقعا بعضی ها بو نمیدن خدابیامرز مادر شوهر منم اصلا بو نمیداد بدنش کلی هم عرق میکرد حالا بر عکس د ...

نه اونایی که بو میدن اگر متوجه بودن که فکری میکردند 

میگم اونا اصلا نمی‌فهمند مشامشون پر شده

چند روز وقفه بیفته که آدم کپک نمیزنه ماه به ماه خدایی خیلی دیره روی صحبتم با اوناست که بو میدن چون و ...

بیمارستان بستری بودم نتونستم مدتی برم ولی بو هم ندادم 

بله شما درست میگید بعضیا کلا نمیرن چون بو نمیدن 

حموم فقط برای بو ندادن نیست که باید برن