2777
2789
عنوان

من عاشق رفیق دوست پسر دوستم شدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 147 پست
زنده ای خواهر؟💔

نه خیلی طرفو دوس دارم بهشم نمیرسم 😔

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

اینطوری نمیشه دید که اشکالی نداره پسره رو هر چی بیشتر سگ محل کنی بیشتر جذبت میشن

چی دیده نمیشه ؟

نه اتفاقا این با محل دادن میاد استثناعه

احساسیه یکم😂

فقط بی زحمت این پسته رو پاک کن چون ریپ خورده عکس میمونه مرسی

کاربری دست دو نفره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی دیده نمیشه ؟نه اتفاقا این با محل دادن میاد استثناعهاحساسیه یکم😂فقط بی زحمت این پسته رو پاک کن چو ...

اخه نمیشه با لینک نزاری من وارد نیستم به سایت همونجوری بزار 

باز خوشبحالت عکس کراشتو داری واسه من انگار با دنیا قهره یه عکس از خودش نمیزاره 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

میرسی میرسی چرا نرسی

نمیرسم بهش قضیش طولانیه

اخه نمیشه با لینک نزاری من وارد نیستم به سایت همونجوری بزار باز خوشبحالت عکس کراشتو داری واسه من انگ ...

بگردمم

من حتی فیلم و ویس و مخره بازیاشم دارم اخه یه مدت با یه اکانت فیک رفیقش بودم  

نمیاد عکسا سایت خرابه

کاربری دست دو نفره 

چه موجوداتی هستین شما

بخدا آدم آهنی هستین دل ندارین

هم دوست پسر دارین هم کراش هم از رفیق دوست پسرتون خوشتون میاد

چرا من ک.ص خل قفله یه نفرم بعد این همه سال که رفته داره می ده الان به طرف

گ ه توی این زندگی.هیچی سر جاش نیست

insta :  amiiid619

بگردمممن حتی فیلم و ویس و مخره بازیاشم دارم اخه یه مدت با یه اکانت فیک رفیقش بودم نمیاد عکسا سایت خ ...

چجوری سوتی ندادی 

نفهمید تویی ؟

اره هیچی ازش ندارم