شوهر آدم خیلی هم مرد خوبی باشه سالم و کاری و نه معتاد نه دست بزن ولی مثلا حق طلاق داشته باشی یه جایی تو زندگی ۱۰ سال دیگه دیگه نمیخواهم دیگه راه ما از هم جدا بشه بهتره میشه ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دلیل قوی نیست؟ میگم تا اینجای زندگی از این آقا ممنون هم هستم ولی از این به بعد برای توسعه فردی خودم ...
نه :/
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
منم میگم وقتی حق طلاق هست دیگه نباید دنبال دلیل رفت خب
والله
دلم نمیخواد دلیل نیست
الان یکی از فامیلهای دور به یه ماه نکشید با دوتا بچه زنه رو طلاق داد مهریه هم داد گفت خودت اذیت نکن دیگه نمی خوامت البته میگن مرده حق داشت زنه انگار دوست پسر گرفته بوده ولی یه خانم ه دیگه شوهرش خیانت کرده بود از مهریه که گذشت هیچ کلی پول وکیل داد ۱ سال کشید تا طلاق گرفت
الن به ی برنامه وارد میشی بخای خارج بشی میگه دلیلت رو بگو از برنامه خوشت نیومد یا چی شمام ی زندگی شرو کردی بعد ده سال بخای طلاق بگیری مطلقا ازت دلیل میخان ک محکمه پسند باشه