2777
2789

شوهر آدم خیلی هم مرد خوبی باشه سالم و کاری و نه معتاد نه دست بزن ولی مثلا حق طلاق داشته باشی یه جایی تو زندگی ۱۰ سال دیگه دیگه نمیخواهم دیگه راه ما از هم جدا بشه بهتره میشه ؟

کاش تو اینجا بودی 💔

اسون نیست خیر

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس حق طلاق به چه دردس میخوره آدم مشکل دار خب آدم میره طلاقش میگره

دلیلتو توضیح میدی دادگاه قبول میکنه نیاز به امضای طرف نیست فقط 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دلیلتو توضیح میدی دادگاه قبول میکنه نیاز به امضای طرف نیست فقط

اصلا دلیلی نداشته باشم بگم دیگه نمیخواهم زندگی مشترک کنم با این آقا 

کاش تو اینجا بودی 💔

اصلا دلیلی نداشته باشم بگم دیگه نمیخواهم زندگی مشترک کنم با این آقا

باید دلیل جور کنی مرد هم انقدر الکی نمیتونه طلاق بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باید دلیل جور کنی مرد هم انقدر الکی نمیتونه طلاق بده

دادگاه های ایران خب دلایل امروزی متوجه نمیشن مثلا بگم دیگه تو مسیر رشد و پیشرفت نمیتونیم به هم کمک کنیم یا دنبال تجربه های جدید زندگی هستیم و اینها فکر نکنم درک کنند 

کاش تو اینجا بودی 💔

دادگاه های ایران خب دلایل امروزی متوجه نمیشن مثلا بگم دیگه تو مسیر رشد و پیشرفت نمیتونیم به هم کمک ک ...

نه دنبال تجربه جدیدم رو هیچکس قبول نمیکنه مگه دلقک بازیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه دنبال تجربه جدیدم رو هیچکس قبول نمیکنه مگه دلقک بازیه؟

دلیل قوی نیست؟ میگم تا اینجای زندگی از این آقا ممنون هم هستم ولی از این به بعد برای توسعه فردی خودم نیاز به مسیر جدیدی دارم که توی این ازدواج دیگه تا این حد بهش رسیدم بیشترش رو باید مسیرم رو جدا کنم 

کاش تو اینجا بودی 💔

اگه بدون دلیل نمیشه چرا آقایون با حق طلاقشون بی دلیل طلاق میده مهریه میده تمام

منم میگم وقتی حق طلاق هست دیگه نباید دنبال دلیل رفت خب 

کاش تو اینجا بودی 💔