ببین حساب کردماگه معدل بالای ۱۹ شه تراز ۹۵۰۰ میدهکنکور اگه مثل امسال میانگین ۱۵ بزنم ندارم ۶۵۰۰ میشه ...
مارو بگو داریم برای کسی توضیح میدیم که دنبال زیر ۲۰ هزاره ..
داداشم نهایی شد معدل ۱۵ کنکورم صفر داد شد ۱۷۰۰۰ منطقه
فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وا چطور شد ۱۷ هزار. سهمیه دارید نه؟ معدل ۱۵ و کنکور صفر رتبه نجومی میده
نه منطقه یکیم البته صفر که حالا ۶ درصد
فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
اشتباه ترین کاره شما تراز نهایی بشه مثلا ۱۰۰۰۰ کنکور هم مثلا بری بشی ۶۰۰۰ تراز نهایی ات میشه ۸۴۰۰ که تو منطقه دو اگر بازم مثل امسال رتبه بدن میشه ۱۴۰۰۰ و اینطرفا