2777
2789
عنوان

‌کاره درستیه که فقط واسه نهایی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 77 پست
ببین حساب کردماگه معدل بالای ۱۹ شه تراز ۹۵۰۰ میدهکنکور اگه مثل امسال میانگین ۱۵ بزنم ندارم ۶۵۰۰ میشه ...

مارو بگو داریم برای کسی توضیح میدیم که دنبال زیر ۲۰ هزاره .. 

داداشم نهایی شد معدل ۱۵ کنکورم صفر داد شد ۱۷۰۰۰ منطقه 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگر پشتی پس چرا نمیتونی تست بزنی؟ وقتت ازاده. حالا کو تا نهایی. همین الان هردرسی رو خوب بخون و تستش ...

قوی نیستم تو تست

سه ساعت طول میدم واسه یک تست 

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تسلط کامل داشتی رو درسا‌ واسه نهایی؟همرو ۱۹ شدی؟

هرررچقدم نهاییی خوب بدی تراز پایین کنکورت میرینه مثلا 10000بشی نهایی کنکورت 4000 خب با میانگین رتبت بالای پونزده هزارر بشه احتمالن

مارو بگو داریم برای کسی توضیح میدیم که دنبال زیر ۲۰ هزاره .. داداشم نهایی شد معدل ۱۵ کنکورم صفر داد ...

وا چطور شد ۱۷ هزار. سهمیه دارید نه؟ معدل ۱۵ و کنکور صفر رتبه نجومی میده 

مارو بگو داریم برای کسی توضیح میدیم که دنبال زیر ۲۰ هزاره .. داداشم نهایی شد معدل ۱۵ کنکورم صفر داد ...

‌چ قد سیریشی‌

کی با تو بود 

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم
وا چطور شد ۱۷ هزار. سهمیه دارید نه؟ معدل ۱۵ و کنکور صفر رتبه نجومی میده

نه منطقه یکیم البته صفر که حالا ۶ درصد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

هرررچقدم نهاییی خوب بدی تراز پایین کنکورت میرینه مثلا 10000بشی نهایی کنکورت 4000 خب با میانگین رتبت ...

بابا ۱۵ هزار کسبه که کنکوریم خونده، بخدا کنکور مهمه، من با معدل عالی و کنکور داغون رتبم داغون شد چی میگید شما اخه

قوی نیستم تو تستسه ساعت طول میدم واسه یک تست

ناامید نشو. سه ساعت هم طول نده. تجربی هستی؟ پنج دقیقه رو هر تست بمون نتونستی جوابش رو بخون خوب. اینجوری راه میفتی. نمیشه ک تست رو بذاری کنار

عزیزم‌محاله پارسال این رتبه رو‌داده باشه احتمالن ۱۷۰هزار بوده یام سهمیه دارین

اشتباه ترین کاره شما تراز نهایی بشه مثلا ۱۰۰۰۰ کنکور هم مثلا بری بشی ۶۰۰۰ تراز نهایی ات میشه ۸۴۰۰ که تو منطقه دو اگر بازم مثل امسال رتبه بدن میشه ۱۴۰۰۰ و اینطرفا 

البته بازم بستگی به هدفت داره

چه رشته ای؟

ریاضی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40