2777
2789
عنوان

‌کاره درستیه که فقط واسه نهایی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 77 پست
هردو

برای امتحان نهایی یازدهم کی باید ثبت نام کنیم باید بریم مدرسه بزرگسال ها یا از همون مدرسه ای که فارغ التحصیل شدیم باید امتحان بدیم ؟ تو الان فارغ النحصیلی یا سر دوازدهمی هنوز

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی میگی خودم چندتا رو ۱۹ گرفتم چون سه دور خوندمبعضی رو اصلا نخونده ۱۵ گرفتم جو نده😂

برتر نیستی اصلا تو باغ نیستی 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

گیریم معدلت شد ۲۰ هم بازدهم هم دوازدهمبا اون ۴۰درصدی ک نداری میخوای چکار کنی

ببالاخره متن و مسلط باشی ۲۰ درصد که میتونی بزنی

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم
برای امتحان نهایی یازدهم کی باید ثبت نام کنیم باید بریم مدرسه بزرگسال ها یا از همون مدرسه ای که فارغ ...

نمیدونم هنوز خبرش نیومده 

درست صحبت بیشعورگمشو بیرون از تاپیکم

منطق کسی که دنبال ۲۰ ساعت درسخوندنه : 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منطق کسی که دنبال ۲۰ ساعت درسخوندنه :

امروز تو همه تاپیکا دعوا میشه انگار همه از دنده لج بیدار شدن😂 بریم بریم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خیر درست نیست ۴۰ درصد کنکور نداری

ببین حساب کردم

اگه معدل بالای ۱۹ شه تراز ۹۵۰۰ میده

کنکور اگه مثل امسال میانگین ۱۵ بزنم ندارم ۶۵۰۰ میشه

ضربدر ضریب کنی میانگین تراز ۸۱۰۰ میشه

تراز میانگین ۸۱۰۰‌ رتبه زیر ۲۰ هزار نمیدع؟

ببین حساب کردماگه معدل بالای ۱۹ شه تراز ۹۵۰۰ میدهکنکور اگه مثل امسال میانگین ۱۵ بزنم ندارم ۶۵۰۰ میشه ...

خدایی تحلیلت رو دوست داشتم 

فقط اینکه اون ۱۵ درصد همینطوری نمیشه زد واسه چند تا مبحث از هر درس حتما تستی کار کن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼