2777
2789
عنوان

‌کاره درستیه که فقط واسه نهایی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 77 پست
هرررچقدم نهاییی خوب بدی تراز پایین کنکورت میرینه مثلا 10000بشی نهایی کنکورت 4000 خب با میانگین رتبت ...

امسال تست نزدم تراز کنکورم ۶۰۰۰ شد

اگه نهایی بخونم بنظرت پونزده درصد میتونم بزنم هر درسو؟

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌محاله پارسال این رتبه رو‌داده باشه احتمالن ۱۷۰هزار بوده یام سهمیه دارین

۲ سال پیش ۱۴۰۲ 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اشتباه ترین کاره شما تراز نهایی بشه مثلا ۱۰۰۰۰ کنکور هم مثلا بری بشی ۶۰۰۰ تراز نهایی ات میشه ۸۴۰۰ که ...

خب همین رتبه رو میخواد دیگه 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ریاضی

آره رشته ریاضی تو منطقه میشه احتمالا😂

تجربی اصلااا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اشتباه ترین کاره شما تراز نهایی بشه مثلا ۱۰۰۰۰ کنکور هم مثلا بری بشی ۶۰۰۰ تراز نهایی ات میشه ۸۴۰۰ که ...

منطقه سه ام،پرستاری

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم
۲ سال پیش ۱۴۰۲

داداشت چه رشته ای قبول شد عزیزم منم ریاضی میخوام بدم آخه 

خب همین رتبه رو میخواد دیگه

از کجا معلوم دوباره همین رتبه رو بده ؟؟

اگر نهایی سطح ساده ای اومد و تراکم تراز تو این بازه انفجاری شد چی؟امسال گفتن تو بازه ۸۷۰۰ تا ۸۹۰۰ ۴۰۰۰ تا تراکم تراز بوده هم سیوی ها هم امسالی ها .درحالیکه برای کنکور ۱۴۰۲ رتبه خیلی بهتری داده 

بابا ۱۵ هزار کسبه که کنکوریم خونده، بخدا کنکور مهمه، من با معدل عالی و کنکور داغون رتبم داغون شد چی ...

منم پارسال کنکور دادم چیزیه ک تجربه کردم میفهمم بعدشم کسی ک تراز کنکورش ۴۰۰۰بشه نهاییی ۱۰۰۰۰ رتبش ب هرحال بالای پونزده هزاره نگفتم پونزده هزار میشه که پارسال پنجاه پنجاه بود ینی تراز این میشه حدود ۷۰۰۰با ۷۰۰۰میشه بعضی پیراپزشکیارو رفت ۴۰هزار اینطورا میشه یا۳۰هزار!!!

داداشت چه رشته ای قبول شد عزیزم منم ریاضی میخوام بدم آخه

مهندسی شیمی زنجان 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منطقه سه ام،پرستاری

یه کاربری اینجا بود ۳۰۰۰ و خورده ای منطقه سه تو دو ماه گنکور رو جمع کرده بود اما با ساعت مطالعه بالا 

اگر سختته فیلم ببین رو سرعت مثلا ۱.۵ یا دو کلی تست بزن رو آینده ات ریسک نکن عزیز دل حتما قبولی🎈🩵