2777
2789
عنوان

حتما حتما درس بخونید و شوهر نکنید تو بچگی

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا برا خیلیا درس خوندن هدر دادن عمره همون وقتو صرف کسب درامد کنه چندبرابر براش عایدی بیشتری تو ب ...

میدونم اما حداقل بری دنبال هنر خیلی بهتره تا 17 سالگی یا 16 سالگی یا زودتر شوهر کنی و دوتا بچه بعدا بچه طلاق بشن و اون زن 30 سالگی طلاق بگیره... 

من منظوری نداشتم حالا چرا یه عده حمله میکنن من میگم زیر 18 شوهر نکنید کردین حداقل دیپلم بگیرین... نمیگم برید دکترا بگیرید میگم حداقل دیپلم داشته باشین... با هنر هم هیچ مشکلی نداره واقعا خیلی خوبه اما فقط شوهر نکنید.... 

من هرچی دارم از درس خوندنم دارمچند سطح زندگیم رو نسبت به گذشته ام کشیدم بالاحتی توی ازدواجم هم اثر م ...

دقیقا حالا یه عده عقده دارن الان میان جمله میکنن به حرف من... 

عروس یکی از فامیلای مامانم 19 سالشه دوتا بچه 5 و سه ساله داره 

یکیشون 21 سالشه یکی 4 ساله داره

یکیشون 22 سالشه دوتا داره... حالا فامیل هم داریم که شاغلن، مهندس، کارمند و پرستار که 43 سالشونه مرز 40 سالگی هستن و فقط 6 7 ساله ازدواج کردن و یکی دوتا بچه کوچیک دارن... اینا خیلی باهم فرق دارن... به دومی بیشتر احترام میزارن...