2777
2789
دقیقا

به قول شوهرم مردها نمیتونن بدون زن ولی زن خدا عجیب آفریده دل گنده بزرگترازدریا گذشت و فداکاریش پای بچه هاست عجیب

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم شما بی پناه نیستی 

اینکه مادرت بی سواد و ساده و روستاییه دلیل بر بی پناه بودن نیست 

مادرت میتونست ولت کنه و بره و شاید زندگی بهتری برای خودش بسازه 

ولی موند و تو رو بزرگ کرد 

پس تو هم هواشو داشته باش 

بعد هم چرا خودمون پناه خودمون نباشیم؟

تو به خودت تکیه کن 

اصلا از خودت آدمی بساز که با جای اینکه دنبال پناه باشی برای خودت

این دیگران باشن که بهت پناه میارن 

اگر خودت رو قوی نگه داری هیچ کسی جرعت نمیکنه با ترحم‌نگاهت کنه

اگر سعی و تلاش کنی و به جاهای بالا برسی

برای خودت موقعیت شغلی و اجتماعی خاص داشته باشی 

هیچکس جرعت نمیکنه بهت انگ‌ بی پناه بودن بزنه

اگر زندگی روستایی دارید 

اگر مادرت خیلی ساده و بی آلایشه 

برای یه زنده بهتر بجنگ 

وقتی همه به تو احترام بزارن همه تو رو والا و خوب بدونن 

ناخودآگاه مادرت هم اعتماد به نفس میگیره از داشتنت 

ترس هاش از بین میره 

خیالش از تو راحت میشه

تو بی پناه نیستی 

و نیازی به پناه هم نداری 

خودت پناه امن خودت باش 

این خودتی که هیچوقت حاضر نیستی به خودت آسیب بزنی 

از زندگیت محافظت کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر داره ولی یه مادر ساده بیسواد روستایی که از همه چی خودشم ترس داره

خیلی مادرا سواد ندارن ولی قوی هستن و ترس رو از خودشون دور میکنن و بچه هاشون رو خوب تربیت میکنن و به جایی میرسوندن. به خاطر بی سوادی یا روستایی بودن نباید از موفق شدن تو زندگی ترسید ..خیلیا هم یتیم نیستن ولی خوشبخت هم نیستن 

اگه زندگی بیشتر علما  و بزرگان  و دانشمندان و  شعرا رو بخونین میبینین یتیم بودن و با اینکه سختی کشیدن به مقامات بالا رسیدن و تو زندگی موفق بودن 

درباره سوالتون میتونم ی کتاب هزار صفحه ای بنویسم که فقط خلاصش میکنم  خداوند میفرماید اگر از ستم مردم به فرزندانتون میترسید پس باید از ستم به یتیمان دست بردارید .  که با یتیم شدن اون فرزند هزاران ازمایش قرار داره هم مردم هم اون و اینکه یتیم از چند جهت بی پناهه که وقتی یکیو میبینه با والدینش خوشن دلش میگیره میره ی گوشه گریه میکنه و با خدا دردو دل میکنه یتیم بی پناهه چون دوست داره والدینش بغلش کنن و به شدت احساس کم محبتی داره یتیم بی پناهه چون گرگا دنبال کسایی میرن که از گله جداست و شکارش راحت تره و تنها پناهش خداست و خداوند میفرماید هرکسی مال و اموال یتیم رو بخوره اون مالو اموال با اتش جهنم برابر هست و به زودی در اتش بزرگی وارد میشه یتیم پیش خدا خیلی عزیزه و فرموده حتی بهش نزدیکم نشی اونم به بهترین وج انسان باید خیلی انسان باشه که یه یتیم ببینه و مالو اموالشم بدون نگهبان باشه و جلوی خودشو بگیره تا حتی یک قطره ام نخوره و در قران گفته شده خداوند صاحب انتقام است و به شدت در کمینه و به هر طرف نگاه کنید خدا آنجاست 

اره چاره چیه ؟

چاره اش هیچی نیس،باید پذیرفت و زندگی خودشو بسازه که با این حال بازم تا آخر عمرش یه خلایی تو زندگیش حس میکنه،

من خودم تو ۲۴ سالگی پدرم فوت شد و تجربه اش رو دارم که میگم هر چیم بشه اون خلا پر نمیشه و بیشتر به چشم میاد ولی چه میشه کرد،الهی که خدا خودش مواظبش باشه و همه ی خوبیا نصیبش بشه.

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

درباره سوالتون میتونم ی کتاب هزار صفحه ای بنویسم که فقط خلاصش میکنم خداوند میفرماید اگر از ستم مردم ...

خواهر عزیز با چشم دیدم چطور مال یتیم رو خوردن آبروش رو بردن بی عزتش کردن هیچیشونم نشده الان چند ساله

من مرد هستم ... هر کاری تاوانی دارد کسایی که به اینا اعتقادی ندارن دست زمونه خیلی زود گلوشونو میگیره و فشار میده خدارا چه دیدی شاید همه چیزشو برگردوندند از زمان قدیم به زمان حال هرچیزیکه گرفتن رو باید پس بدن وگرنه خداوند شدیدالعِقاب است  واقعا منم دیدمو شنیدم میخورن بعضی وقتا خانوادمو نهی از منکر میکنم که فلانی یتیمه حواستون باشه ... ولی موندم چجوری میخورن اون دسته از انسان هاییمکه دیدنو کاری نکردن مسئول هستند و تاوان داره  وای این جنایت و جرم غیر قابل تصوره از هر طرف بهش نگاه کنی اتیش میگیری ولی بازم خداوند بخشنده هست انشالله که سرشون بخوره به سنگ و برگردونن 🤲