2777
2789
عنوان

بنظرتون ضایس ادم تخت نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 61 پست
اونقدرام فرقی نداره که.. مامانم گرفت همیشه رو تخت میخوابه میگه راحت تره رو زمین نشست و برخواست سخته

من اون چیزی که اطرافم دیدم رو گفتم 

از بچگی داشته باشی راحتی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

قطعا خوشمن و خواهرم هردو متاهلیم و اوایل ازدواجمون محل کار همسرانمون استان دیگه بود شب‌هایی که همسرم ...

دقیقا خواهر خیلی خوبه مخصوصا پیشش باشی خونش بری کنارت باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره از این جمع ها با کسایی که دوسشون داری خیلی میجسبهبا یکسری خوراکی که اصلا روحو زنده میکنه و از او ...

😂مامان وخاله خودشون اون طرف درحال حرف زدنن وسط خواب 

ولی اره مخصوصا قلیون هم بکشی اخرشب بعد بخوابی 

فقط و فقط غیبت میچسبه اون لحظات ای جونن

😂هعی خدایی چقد دختر خالم بی معرفت شده 

دلم واس ابجیم تنگ شد😂

مخصوصا که ازهرکی غیبت میکنی خواهرت دوتا بیشتر میچسبونه بهش دلت خنک میشه

من خوابم خوبه ولی تابستونا رو تخت نمیتونم گرمم میشه

خب دیگخ مهم همون حس خودته هر کاری دوست داری انجام بده هیچ چیز مهمتر از آرامش و راحتیه خودت نیست

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

از من خرابه فقط دکوری گذاشتمش گوشه اتاقم😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

والا ما دوتا تخت داریم باز کنار هم تشک گلگلی پهن میکنیم با پتو پلنگی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من موقع سرما نمیتونم کف زمین بخوابم رو تخت میخوابم وگرنه بقیه فصل ها زمین میخوابم

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤