2777
2789
عنوان

بنظرتون ضایس ادم تخت نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 61 پست

منم والا ندارم خیلی هم کمرم اذیت میکنه تشکمم قدیمی و سفته ولی تخت بخرم همه اعضا میان باسن شونو روش میذارن بدم میاد 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی که از اول به تخت عادت نداره نگیره بهتره،وگرنه میشه وسیله دکوری.عادت کردن بهش سخته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

دارم ولی ازدواج نکرده فعلا توی مرحله دوستین در اون حدم صمیمی نیستم

من دختر خالم الان سرش شلوغ شده نمیاد 

وگرنه قبلنا ابجیم ک میومد خونمون اونم میومد ۳تایی میخوابیدیم بغل هم حرف میزدیم تاصبح اینقد خوب بود

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

کسی که از اول به تخت عادت نداره نگیره بهتره،وگرنه میشه وسیله دکوری.عادت کردن بهش سخته

اونقدرام فرقی نداره که.. مامانم گرفت همیشه رو تخت میخوابه میگه راحت تره رو زمین نشست و برخواست سخته

😂خاطرات خوش یا دعوا

قطعا خوش

من و خواهرم هردو متاهلیم و اوایل ازدواجمون محل کار همسرانمون استان دیگه بود شب‌هایی که همسرمون خونه نبودن قرار میذاشتیم خونه من یا خواهرم. خواهرزاده م هر چند وقت یادش میفته دلش برای اون روزا تنگ میشه

من دختر خالم الان سرش شلوغ شده نمیاد وگرنه قبلنا ابجیم ک میومد خونمون اونم میومد ۳تایی میخوابیدیم بغ ...

اره از این جمع ها با کسایی که دوسشون داری خیلی میجسبه

با یکسری خوراکی که اصلا روحو زنده میکنه 

و از اون طرفم مامانت و خالت داد بزنن که بگیر بخواب