2777
2789

من واسه امتحان علوم کلاس نهمم همینقدر تقریبا خوندم چون مجازی بودیم از اول سال هیچی نخونده بودم مخصوصا فصلای اول 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

زیاده چرا با عذاب درس میخای بخونی

والا من روزی فوق فوقش ۱۲ ساعت میخوندم خیلی وقتا ۱۰.۸ اینا میخوندم زیاد ب خودت سخت نگیر فشار نیار ب مغزت

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یکی می‌شناختم از یازدهم بعضی روزا ۱۸ ساعت میخوند 

خیلی وقتا ۴۰ ساعت پشت هم بیدار بود 

یک ماه مونده به کنکور افسردگی گرفت در حدی که اصلا سر جلسه امتحان نهایی ها هم نیومد 

الان دیپلمم نداره

بنظرم بیشتر از ۱۳ ساعت نمیشه دیگ واقعاااا

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

همحسن چیزی امکان ندار دخترجان

من یه بار خوندم 

ولی جونم دراومد 😂🤦‍♀️

کلا روز ۲۴ ساعته   فقط تایم زیادی رو داشتم میخوندم 

البته که بینش استراحت داشتم 😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها بنظرتون از الان تا شب به عنوان کنکوری، چند ساعت درس میشه خوند حداقل؟؟؟؟؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من یه بار خوندم ولی جونم دراومد 😂🤦‍♀️کلا روز ۲۴ ساعته فقط تایم زیادی رو داشتم میخوندم البته که ب ...

من تمام روز درس میخونم تمامش رو تایم دقیق هم میگیریم اوجش یازده ساعت بوده 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

بچه ها بنظرتون از الان تا شب به عنوان کنکوری، چند ساعت درس میشه خوند حداقل؟؟؟؟؟

۸ ساعت میشه 

۸ ساعت میشه

خیلی زیاده بنظرم🥲😅

برای ۸ حداقل باید از ۹ شروع کرد 

خیلی زیاده بنظرم🥲😅برای ۸ حداقل باید از ۹ شروع کرد

نه میشه من میخونم کاری نداره 

من اگ از ۹ شروع کنم ۱۱ ساعت میشه 

اچی ب نظرت اگه از الان بخوام شروع کنم چه مباحثی بخونم؟بهتر نیست فقط واسه نهایی بخونم؟

نه بخون برا کنکور شبی یکی ساعت هم نهایی کار کن جلو میفتی

من تمام روز درس میخونم تمامش رو تایم دقیق هم میگیریم اوجش یازده ساعت بوده

چه عالی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم