2777
2789
عنوان

پدرشوهرم منو زدگف خونه تون رو بفروشین خونه مال منه متل شما نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 49 پست
ینی شما میگی خیلی عادی برگرده سر زندگیش؟ کمترین کمترین کاری ک میتونه کنه قطع رابطه تا ابد با اون خان ...

اصلا ولی شخصیت این خانم رو ببین.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
ینی شما میگی خیلی عادی برگرده سر زندگیش؟ کمترین کمترین کاری ک میتونه کنه قطع رابطه تا ابد با اون خان ...

دقیقا تازه خود همسرش هم خائن و بیشرفه که وایساده کتک خوردن زنش رو تماشا کرده و به جای غلط کردم تازه طلبکار هم هست

اینا بچه دار بشن بفهمن استارتر پاگیر شده دیگه روزگارش رو میکنن آخرت یزید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا ولی شخصیت این خانم رو ببین.

کدوم خانوم استارتر یا اونی که ریپلای زده بودین ؟ استارتر خیلی ضعف نشون داده اون کاربر هم داره حرف منطقی میزنه اینکه بره خونه پدرش و همچیو تعریف کنه. چیکار کنه پس ؟ بنده خدا توان مقابله بااینا رو نداره دیگه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
دقیقا تازه خود همسرش هم خائن و بیشرفه که وایساده کتک خوردن زنش رو تماشا کرده و به جای غلط کردم تازه ...

اون خانواده ضعف استارتر رو دیدن ک اینجوری زبونشون درازه دیگه والا بنده خدا جز زنگ زدن کاری نکرد بعضیا میرن در خونه اون دختره ننه باباشو یکی میکنن

الان تشویق ب موندن میکنن

پسفردا حامله شد از گناه سقط میترسوننش

بعد ک با بچه زندگیش سیاه شد میگن میخواستی بچه تیاری میخواستی طلاق بگیری حالا ک بچه داری دهنتو ببند بشین سر زندگیت

هووفف

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡