2777
2789
عنوان

پدرشوهرم منو زدگف خونه تون رو بفروشین خونه مال منه متل شما نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 49 پست

من باور نمیکنم یه پیر سگ اومد زد تو گوشت توام نگا کردی؟ هیچینگفتی هیچ واکنشی نشون ندادی حمله نکردی خار و مادرشو یکی نکردی آبرو شو جلو در همسایه نبردی به خانوادت هم نگفتی؟ این دیگه قفله بخدا

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ترسو و بی عرضه ای ببخشید البته

اخه من یک نفر بودم ۳ قلدر.پدرشوهرم و شوهرم و مادرشوهرم..‌هیچ کار نمیتونستم بکنم..من خودمم۲۲ سالمه طرف حسابم ی مرد ۵۰ ساله و ۳۵ ساله بود

شوهرم میگه اگ بلایی سر کسی بیاد کی جواب بده؟شوهرم از من طلبکارم هس...

بگو خود خرت وقتی گوه خوری میکردی فکر اینجاهاس رو هم بکن 

چه پرو که طلبکارم شدن 

چه رویی دارن پدر و پسر 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من باور نمیکنم یه پیر سگ اومد زد تو گوشت توام نگا کردی؟ هیچینگفتی هیچ واکنشی نشون ندادی حمله نکردی خ ...

ب خانوادم گفتم.مامانم میگه اگ نمیتونی بمونی تموم کن.مامانم  مادرشوهرم رو با خاک یکی کرد انقد کوچیکش کرد...

اخه من یک نفر بودم ۳ قلدر.پدرشوهرم و شوهرم و مادرشوهرم..‌هیچ کار نمیتونستم بکنم..من خودمم۲۲ سالمه طر ...

شما هم به پدر و مادرت میگفتی ۳ به ۳ میشدبن 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

برم...تف تو ذات شوهرم...تاپیکم خوندی حتما فهمیدی چجورین...میترسم تموم کنم دعوایی هستن

عزمزمه از چی می‌ترسی وحشی تر از خانواده شوهر من رو زمین ندیدم ولی کاری کردم باهاشون ک تا ۷نسل بد با عروس بد تا نکنن در واقع قانون اینجور موقع ها خیلی ب داد آدم میرسه من ن سلیطه ام من ی دختر پاک مظلوم و ترسو بودم ولی تبدیل کردن به ی آدم کینه ای که نزاشتم ازم سواستفاده کنن

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
اخه من یک نفر بودم ۳ قلدر.پدرشوهرم و شوهرم و مادرشوهرم..‌هیچ کار نمیتونستم بکنم..من خودمم۲۲ سالمه طر ...

اوکی اون موقع دورت بودن الان که نیستن 

بی سر و صدا طلاها و مدارکت رو بردار و مستقیم برو خونه پدرت و براشون تعریف کن چی شده

ب خانوادم گفتم.مامانم میگه اگ نمیتونی بمونی تموم کن.مامانم مادرشوهرم رو با خاک یکی کرد انقد کوچیکش ...

خب تصمیم تو چیه ؟

پس تکلیف پدرشوهرت چی؟ من حتی اگه خیانته رو میبخشیدم حیثیت اون پدرشوهر بی فانوس رو به سرگین سگ میزدم. ب شوهرت بگو مدال بی غیرتی رو انداختی گردنت تو گوش من زدن عین بز نگا کردی

تصمیمت چیه؟

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اوکی اون موقع دورت بودن الان که نیستن بی سر و صدا طلاها و مدارکت رو بردار و مستقیم برو خونه پدرت و ب ...

شر کن خواهر من. این حرفا رو نزن 

نمیدونیم که چور خانواده ای هستن. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
شر کن خواهر من. این حرفا رو نزن نمیدونیم که چور خانواده ای هستن.

شما موافق توسری و حقارت هستید؟

ایشون به مادرش گفته و مادرش گفته نمیتونی بمونی برگرد بیا این یعنی حمایت میکنن. وقتی حمایت داره تحمل این قوم کثیف و خائن ‌و وحشی خیانت به خودشه 

شر کن خواهر من. این حرفا رو نزن نمیدونیم که چور خانواده ای هستن.

ینی شما میگی خیلی عادی برگرده سر زندگیش؟ کمترین کمترین کاری ک میتونه کنه قطع رابطه تا ابد با اون خانواده هاره