2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه سلام داش گلم🤝🎀🦸

سلام داداش

امروز میای سالن شهرداری جشن تقدیر و تشکر از سوپرمن؟ 

شنیدم یه ساختمونو با دست نگه داشته نریزه میخوان بهش لوح تقدیر بدن

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
بتمنی😂🦸🎀😎

بتمنی جون😁❤

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
سلام داداش امروز میای سالن شهرداری جشن تقدیر و تشکر از سوپرمن؟ شنیدم یه ساختمونو با دست نگه داشته نر ...

اره داداش اگه به صرف کیک و ابمیوه باشه چرا که نه😂😂❤️🦸🎀

من بتمن هستم🦸🎀

بله😂😂❤️🦸🎀

رف باباشو اورد😂👻🥸

خداییاز ایرانیا پایه تر برا مسخره بازی پیدا کردی من اسممو عوض میکنم😂😂😂

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

هعیییییییییییی

بتمن هست اسپایدرمن هست لاکپشت های نینجا و......

این همه برای شو آماده اید

بیاید حداقل دست منو بگیرید خونمو تمیز و مرتب کنم کمک لازم دارم ثوابم داره خیرتون برسه 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام