2777
2789
عنوان

با دویست تومن میشه یه جهیزیه سبک گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

مامانم مخلوط کن داره ابجیم یه بار شیرموز رو داخل همه کاره درست کرد به نظرم مخلوط کنم لازم نیست نگاه کن به شرایط خونه اتون با کدوم وسایل برقی استفاده میکردی همونا لازمت میشه بعضی از عروس ها دیدم سبزی خورد کن میخرن 🤣🤣قورمه سبزی که درست میکنن با سبزی خشک😐😐فک نکنی جاری هامو میگم🤣🤣🤣🤣

همه چی می‌شه 

حتی مبل 

به حرف بقیه توجه نکن 

هرکسی، یه برند و مدل و سبک خاصی تو ذهنش داره و نسبت به اون به شما می‌گه. 

با ۲۰۰ می‌تونی همه چی بخری. 

اول این‌که باید همه رو ایرانی برداری. ایرانی هم البته درجه‌ی یک و دو داریم‌. درجه‌ی یک و دو، تفاوتی توی کیفیت ندارن، فقط تفاوتشون توی برنده. مثلا برند اسنوا و هوریون. اسنوا تو تلویزیون ضعیفه من شنیدم اما چون اسمش برندتره، همه میرن سمتش‌. برو سراغ درجه دو های ایرانی (به حرف بقیه هم توجه نکن). 

نکته‌ی دوم این‌که در مورد مبلمان و چوب، چیز گرون نخر حتی اگر پول داشته باشی. ببین چوب یه خاصیتی داره که بعد از خرید، یک قرونم ازت نمی‌خرنش. مبلمان متوسط بخر 

فرشم که الان دیگه مد نیستش. کلا یدونه ۶ متری می‌ندازن و باقی سنگه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه نکته‌ی دیگه 

گفتم کامل بگم شاید جز شما، شخص دیگه‌ای هم بعداً بخونه و استفاده کنه 

ببین اصلا توجه نکن به این حرفا که میگن همه چی گرونه و فلان. بله گرون شده، اما اینجوریم نیست که نتونی چیزی بخری. من تو قیمت‌ها هستم الان، به حرفم اعتماد کن. فقط تو خرید، باید یکم هوشمند باشی. مثلا چیزای اضافه نخری ولی مثلا چندتا چیز شیک بگیری 

مامانم مخلوط کن داره ابجیم یه بار شیرموز رو داخل همه کاره درست کرد به نظرم مخلوط کنم لازم نیست نگاه ...

😂😂😂😂👌🏻🤦🏻‍♀️اره واقعا درست میگی خیلی چیزا لازم نیست

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

همه چی می‌شه حتی مبل به حرف بقیه توجه نکن هرکسی، یه برند و مدل و سبک خاصی تو ذهنش داره و نسبت به اون ...

دستت درد نکنه بابت تجربه ای که در اختیار گذاشتی 🌹

بله حرف شما کاملا درسته ❤️🌹👌🏻

😂😂😂😂👌🏻🤦🏻‍♀️اره واقعا درست میگی خیلی چیزا لازم نیست

مثلاً الان بوفه از مد افتاده به نظرم چینی ها خیلی سنگین هستن ظرف خواستی بگیری یه دوازده نفره بگیر ولی حداقل باید سه دست داشته باشی برای مهمانی اینا 

اینا نظر خودم هستن شاید دوستان دیگه نظر دیگه ایی داشته باشن

عزیزم کاشکی یه لیست از وسایلی که میخوایی بخری مینوشتی باز همونا رو بالا پایین میکردی 

شما به فکر خونه هستین بهتون تبریک میگم خیلی کار خوبی میکنی خونه از نون شب هم واجب تره مستأجری خیلی سخته 

مثلاً الان بوفه از مد افتاده به نظرم چینی ها خیلی سنگین هستن ظرف خواستی بگیری یه دوازده نفره بگیر ول ...

اره من میخوام وام ازدواج رو بزارم واسه خونه ولی حالا مامان من میگه مقداری از وام رو میدم بهت بقیشو جهیزیه میگیرم بعد میگه میخوام بوفه اینا هم بخرم هر چی میگم لازم نیست میگه اگه جهیزیه سبک بدم بقیه چه فکری در موردمون میکنن میگن دخترشو با هیچی فرستاده خونه شوهر🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیزم کاشکی یه لیست از وسایلی که میخوایی بخری مینوشتی باز همونا رو بالا پایین میکردی شما به فکر خونه ...

مادرم یه چیزهایی نوشته به عقل جن هم نمی‌رسه😂 هر چی میگم یکم سبک تر گوش نمیده

مثلاً الان بوفه از مد افتاده به نظرم چینی ها خیلی سنگین هستن ظرف خواستی بگیری یه دوازده نفره بگیر ول ...

نه لزوما سه دست لازم نیستش 

بستگی به تعداد خانواده‌ها داره 

یکی هست باید سرویس ۳۰ تایی بگیره 

یکی هست دو دستم کافیه براش 

من یه دوست دارم که کلی خرج کرد و همه چی گرفت. سرویسشم ۱۸ تایی گرفت. الان هیچکس نمیاد خونه‌ش. یعنی اصلا رفت و آمد ندارن با کسی. پشیمونه می‌گه الکی خودمو بردم زیر این همه فشار مالی 

اره من میخوام وام ازدواج رو بزارم واسه خونه ولی حالا مامان من میگه مقداری از وام رو میدم بهت بقیشو ج ...

راست میگه طرز فکر مامانا با ما فرق داره 

انشالله صاحبخانه بشی زودتر که کیف کنی از اول زندگی حرص نخوری