2777
2789
بابا زیر زبونم یکم برامده شده حس میکنم سرچ کردم علتشو زد سرطان زبان گفتم لعنت بهش بعدازظهر میرم دکتر ...

خودش خوب میشه مال منم یه بار اونطوری شد استرس گرفتم بعد یهو لبم موکسل درآورد رفتم جراحی کثافت همش تقصیر گوگل بی صاحب شد کاش دستم می‌شکست و سرچ نمیزدم استرس داد به جونم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

از گوگل بدتر نی نی سایته بگو سر درد گرفتم دیشب نخوابیدم همهه میگن سرطان داری

میگ تومور مغزی 😂😂😂

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا زیر زبونم یکم برامده شده حس میکنم سرچ کردم علتشو زد سرطان زبان گفتم لعنت بهش بعدازظهر میرم دکتر ...

ببین من اینقد سرچ کردم و چیزای بیخود نوشته بود 

من قشنگ گریه میکردم و اینکه وسواس فکری دارم

ذهنم درگیره😑😑😑

هوففف 

جدی؟! 😐اخه سایت حداقل سعی میکنن تجربشونو بگن

اصلا 

۲ تا درس که از اینجا گرفتم 

۱. تحت هیچ شرایطی عکسمو نذارم اول قهوه اییت میکنن بعد انقدر هی اینجات زشته هی فلان جای صورتت و عمل کن و عمل هم کنی میگن عملی هستی  اخرشم میگن زشتی . نظرمونو گفتیم 

۲. هیچ وقت از زندگیم نگم اینجا میکوبوننت  هر سوالی دارم برم پیش همین مشاورای سایت 

اصلا ۲ تا درس که از اینجا گرفتم ۱. تحت هیچ شرایطی عکسمو نذارم اول قهوه اییت میکنن بعد انقدر هی اینجا ...

اره عکسو‌که نمیزاریم کلا

از زندگی هم بگی اگ پز بدی حسودن چش ندارن😐😂

مشاور سایت ج نمیدن ک

اصلا ۲ تا درس که از اینجا گرفتم ۱. تحت هیچ شرایطی عکسمو نذارم اول قهوه اییت میکنن بعد انقدر هی اینجا ...

مشاورای سایت کجان؟

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

منظورم همون کلینیک و ایناس هر سوالی داشته باشی اونجا میتونی بپرسی

یبار پرسیدن پاسخ ندادن

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂