دختر عمم:باباش تو پذیرش بیمارستانه 4تا بچه هستن این بچه دومه باباش 3هکتار زمین هم داره..دختره خودش دانشگاه ازاد اموزش ابتدایی میخونه21سالشع دیگع فعالیتی نداره
دختر عموم:باباش پاسداره ۳تا بچه هستن این بچه اوله باباش برا هرکدوم بچهاش ی خونه داده..دختره خودش دانشگاه پیامنور حقوق میخونه و تو ارایشگاه هم کار میکنه و باشگاه میره..۲۲سالشع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی دختر چیبس تو مغازه کناریتون نیست که بگیرید یا نگیرید
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
چرا نگفتی فلان دختر این اخلاقو داره. اونیکی فلان ویژگی رو داره
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
ولی کاش یکم از توجهتون به املاک و حقوق پدر کم میکردید
به خود دختر و توانایی هایش توجه میکردید
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎