2777
2789
عنوان

خانما بیاین🫠همسر سابقش

| مشاهده متن کامل بحث + 4239 بازدید | 139 پست
چی بگم والا.واقعا به نظرم اشتباهه ازدواج فرد مجرد با مطلقه

نه عزیزم نمیشه گفت اشتباهه.میگن بهتره آدم با کسی که تجربه ی زندگی مشترک داره مثل خودش ازدواج کنه تا همو درک کنن اما درک منظور این نیست تو گذشته بمونن هنوز و طرف مقابل رو آزرده کنن.

فرض کن شما هم جدا شده بودی هر دو باید گذشته رو پشت در می ذاشتین و پاشو وسط زندگی هم باز نمی کردین.

صرفاً این موضوع ربطی به مجرد یا متاهل بودن شما نداره.

الان من و همسرم جدا شدیم اما من درک نمی کنم اگه تو گذشته مونده باشه اونم همین طور.

شده اتفاقی مادرم یه خاطره از گذشته و زندگی سابق من تعریف کرده جلوی همسرم ولی صرفاً یه تعریف بوده از گذشته نه حال نه وضعیت الان همسر سابقم.

تعریف کردن ناخداگاه یه خاطره یا یه تجربه رو میشه گفت بهتره درک کرد ( این جا رو میگن بهتره دو طرف جدا شده باشن تا اینو درک کنن)

اما پیگیری گذشته رو نه نمیشه درک کرد چه مجرد بوده باشی چه جدا شده باشی هیچ کسی اینو درک نمی کنه.

.....

بقیه ی دوستان زحمت کشیدن و توی دلتو خالی کردن...

ولی نظر من اینه که اگه همسرت واقعا اون خانومو میخواست زمینو به آسمون می‌دوخت و طلاقش نمی‌داد. 

با فکر و خیال الکی فقط خودتو داغون می‌کنی. به خودت بیا و سعی کن محبت همسرتو جلب کنی

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بد بدددددددو خیلی زیاد شوخی میکنه درباره زن دومو از کسایی میگه که سنشون رفته بالا یا مطلقه هستن ...

چقدر بد

عزیزم درکت میکنم

کاری از دست تو بر نمیاد پس الکی به دلت بد راه نده

صبر کن و برای خدا درد دل کن

خیلی دلم برات گرفت

نه عزیزم نمیشه گفت اشتباهه.میگن بهتره آدم با کسی که تجربه ی زندگی مشترک داره مثل خودش ازدواج کنه تا ...

حرف شما درسته.

من واقعا اذیت میشم و خب مشکل اینه که اون انگاری فراموش نکرده

علی امام من است و منم غلام علی....هزار جان گرامی فدای نام علی 🩵🌱                                                                    امیرالمومنین‌علیه‌السلام: کسی که از دیگران عبرت نگیرد؛خداوند او را مایه عبرت دیگران‌قرار خواهد داد!!| غررالحکم،حدیث۹۹‌۱۱

اتفاقا نگرانیم از این جاست کهما خیلی یه مدت دعواهای زیادی داشتیمهنوزم داریمپیش یه حاج آقایی رفتیم که ...

بله خود اون زنس ((( چشم زخم ،،، نفرین ،،، شکست عاطفی و اینکه چشمش مونده ،،، حسادت ،،، و اینکه عقد کردین و کرمش تکون خورده ،،، قحطی شوهر ،،، انتقام ،،، و چون در عرف آبروش رفته میخواد که زندگی شما هم خراب بشه و یر به یر بشه ،،، آدمه دیگه ممکنه جادو هم گرفته باشه { ولی چون متدینه بعید میدونم بره سراغ جادوگر } )))

تو مداومت کن به خوندن دعای علقمه ( اسم کسی رو نبر ) ۷ روز اول زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه ( یعنی استارتش با زیارت عاشورا باشه ) از بعد از ۷ روز فقط علقمه ی خالی بخون ( چه خوبه که علقمه ی خالی رو روزی یکبار برای همیشه بخونی 

علقمه حصاریه که باعث میشه آدمای بد {{ آدمای بد ، جن و انس بد }} از شما دوز بشن ( جلوی حوادث بد ، دشمنِ حسودِ بدخواه ، مزاحم شرور ، دشمن معمولی ، مزاحم معمولی و کلاً جریان های منفی و منفور رو میگیره ؛ حتی جلدی جادو رو میگیره ) 

بقیه ی دوستان زحمت کشیدن و توی دلتو خالی کردن...ولی نظر من اینه که اگه همسرت واقعا اون خانومو میخواس ...

محبت؟

من عاشق همسرم بودم

کارهایی براش کردم که...

ولی همسرم همیشه نخواسته منو

نه که اصلا محبت نکنه ولی انگار تصنعیه انگار مجبوریه

علی امام من است و منم غلام علی....هزار جان گرامی فدای نام علی 🩵🌱                                                                    امیرالمومنین‌علیه‌السلام: کسی که از دیگران عبرت نگیرد؛خداوند او را مایه عبرت دیگران‌قرار خواهد داد!!| غررالحکم،حدیث۹۹‌۱۱

همسرمم فکر کنم فراموشش نکردهیه بار گفت آره فلان روز که اومدع یود دادگاه این تنش بود و از این جای داد ...

یه سوال 

همسرت اون خانم رو می خواسته؟؟

یعنی جدایی از طرف اون خانم فقط بوده؟؟

بعد شخصیتش چی؟؟

آدم کینه ای هست یا نه؟؟

زود فراموش می کنه اتفاقات گذشته رو یا نه؟؟

.....

نی نی سایت تازه داره عکسا رو میزاره🫤

چقدر بدعزیزم درکت میکنمکاری از دست تو بر نمیاد پس الکی به دلت بد راه ندهصبر کن و برای خدا درد دل کنخ ...

برام دعا کنید لطفا🥲🙏🏻

بله خود اون زنس ((( چشم زخم ،،، نفرین ،،، شکست عاطفی و اینکه چشمش مونده ،،، حسادت ،،، و اینکه عقد کر ...

چشم میخونم ان شاءالله 

ممنونم ازتون💗🩵

یه سوال همسرت اون خانم رو می خواسته؟؟یعنی جدایی از طرف اون خانم فقط بوده؟؟بعد شخصیتش چی؟؟آدم کینه ای ...

بله خیلی میخواسته 

و طلاق از طرف خانم بوده

شخصیت اون خانم رو میگین؟ مغزوره و مستقله و شاده و سر زبون داره، با وجود غرور و نشاطش، پروفایلش برام عجیبه

فقط تو یه پیام رسان اینجوری پروف میزاره 

همسرمم کینه ای هست و فراموش نمیکنه، کلی انگاری از اون خانم بدش نمیاد

مثلا یکی از اطرافیانم طلاق گزفته، اسم زن سابقش رو بیاری جلوش انگاری آتیشش زدی ولی این اینجوری نیست 

اسی چرا ب شوهرت اجازه میدی جلوت راجب اون زن صحبت کنه یا راجب زن دوم؟

چرا انقد رو میدید ب مردا 

والا عکسا هم اصلا ربطی ب تو و شوهرت نداشت بیشتر شوهرته ک درگیر اون خانمه ک وسط دعوا هم اسمشو میاره!

و اونو کرد نقطه ضعف ازار تو!

یبار باهاش اتمام حجت کن ک دیگ اسم این خانم تو زندگیت نیاد 

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
ایشون هنوز اون دختر رو فراموش نکردن و زود بوده ازدواجشون با شما...

بله..

حالا چیکار کنم 

اعصابم خرد میشه🫠

به نظرم مشکل از شوهرته درسته یادش نرفته هیچکی یادش ننیره ولی باید اون خاطرات کمرنگ بشه و لاقل جلوی تو به زبون نیاره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️