2777
2789
عنوان

قطره لانبنا برای رشد مو کسی داشته

110 بازدید | 9 پست

خوبه؟ ازش نتیجه گرفتین ؟

من کنار شقیقه هام خیلی خالی شده بخاطر استرس اینا 

میخوام ببینم خوبه هزینه کنم یا ن؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

برند خوبی نیست 

من الان تونیک ضد ریزش سیسپرسا می زنم راضیم 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

برند خوبی نیست من الان تونیک ضد ریزش سیسپرسا می زنم راضیم

عزیز خوبه؟ از چ پیجی خریدی .بچه مو هم درآوردی ؟ زخیم شد؟ 

قبل و بعد نداری از موهات 

چند دوره داری استفاده میکنی؟ 

منو موهام ی مدت این شپش لعنتی گرفتارم کرد بعد هر چیزی ک دستم بود زدم به سرم الان کف سرم پیداست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برند خوبی نیست من الان تونیک ضد ریزش سیسپرسا می زنم راضیم

میخوام هزینه کنم با اینکه دستمم اونقدر باز نیست ولی میشه راهنماییم کنی 

عزیز خوبه؟ از چ پیجی خریدی .بچه مو هم درآوردی ؟ زخیم شد؟ قبل و بعد نداری از موهات چند دوره داری استف ...

من حدودا یه ماه هست شروع کردم 

راضیم 

شامپو هم داره ولی من فقط تونیک رو گرفتم 

ایرانی هست داروخانه ها دارن 

300 و خورده ای هستش 

من حتی به ابروهامم می زنم راضیم 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

میخوام هزینه کنم با اینکه دستمم اونقدر باز نیست ولی میشه راهنماییم کنی

تو ضد ریزش های قیمت پایین همین سیسپرسا خوبه 

برندای خارجی هم هستن که بالای 1 تومن هستن

من حدودا یه ماه هست شروع کردم راضیم شامپو هم داره ولی من فقط تونیک رو گرفتم ایرانی هست داروخانه ها د ...

استفاده تونیک چطوریه؟

استفاده تونیک چطوریه؟

اسپری ضد ریزش 

رو خود جعبه توضیح داده 

6 هفته اول 5 پیس هر شب 

بعدش یه شب در میون