2777
2789
عنوان

دیشب آرزو کردم بلند شدم دیدم بر آورده شده خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 50 پست
جدی؟ من اعتقادی نداشتم ولی خب تو یه تاپیک همینطوری نوشتم چیز خاصیم نبود این که همه عزیزانمون کنارمون ...

من که حدودا اعتقاد داشتم ولی بخدا صبح مثل خر نشسته بودم گریه میکردم از ذوق فکر میکردم تموم شده🥲🥲🥲🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بگو کد چند و میزنی که خدا آرزوهات و برآورده میکنه؟🥲خدا ۲ سالی هست که دیگه من و به عنوان بنده ی ...

عزیزم من بنده خوبی نیستم واقعا فقط وقت بدبختی یادش میوفتم 

ولی خب خدا خیلی بزرگه ، تو دوره امتحانات هم کلی کمکم کرد کلی

همیشه هر وقت گیر میوفتم میگم خدا بزرگه🥲🥲

منم دیروز آرزو کردم ولی هنوز چیزی نشده🥲💔من 8 ماه پیش از یکی خوشم اومد وقتی بهش گفتم نخواست ینی گفت ...

ایشالا یه چیزی بشه تا فردا پیام بده

چون خیلی بده تو دل بمونه

خیلی خوشحال شدم برات عزیزم چقدر دلت مهربون و پاکع که برات اوکی شده آخه خدا حاجت اساسی منو چند ساله ن ...

مرسی عزیزمم

ولی این چه حرفیه میزنی خدا به همه بنده هاش گوش میده تو هم دلت پاکه عزیزم 

از خدا خسته نشدن از این که دربسته بکوبم خسته شدم راستش ته دلم ازش دلگیرم ولی دیگه هیچی نمیگم من خودم ...

ایشالا یه چیزی بشه که مثل قبل امیدوار باشی عزیزم

عزیزم من بنده خوبی نیستم واقعا فقط وقت بدبختی یادش میوفتم ولی خب خدا خیلی بزرگه ، تو دوره امتحانات ه ...

خب منم دقیقا مثل شما ام عزیز دلم فقط نمیدونم چرا خدا دیگه بهم نگاه نمیکنه🥲فک نمیکنم کار خیلی اشتباهی انجام داده باشم که اینقدر ازم متنفر شده🥺دیگه خدا آرزوهام و برآورده نمیکنه ، هزار تا بدبختی و مشکل سر راهم قرار گرفته ، تو درسا همش افت دارم👨‍🦯

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

خب منم دقیقا مثل شما ام عزیز دلم فقط نمیدونم چرا خدا دیگه بهم نگاه نمیکنه🥲فک نمیکنم کار خیلی اشتباه ...

منم گاهی خدا اصلا نگام نمیکنه یهویی اینجوری لطف میکنه ایشالا همه چی درست بشه

منم گاهی خدا اصلا نگام نمیکنه یهویی اینجوری لطف میکنه ایشالا همه چی درست بشه

😔بله

انشاالله توکل به خدا🤲🏻راستی عزیز دلم خیلی خوشحال شدم برات که آشتی کردید☺️عشقتون پایدار🧿❤️❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀