اگه عشق ثابتی که دوستش داشتیم و عشق اول هم بوده باشه با عشقی ک الان باهاش تو رابطه هستیم ببینیم دارن سر تو دعوا میکنن معنیش چی میتونه باشه؟حتی وقتی میدونی تو دنیای واقعی همون عشق اولت میخواد بهت برگرده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اون اگه میخاست این همه مدت درست میکردبعدم چون اجبار خانوادس شاید نمیخواد شما ام تلاش کردی فراموشش کر ...
دقیقا درسته بچه بودیم تا ی حدی ولی دیگه وقتی جدی بود نباید میزد زیر همه چی اونم باز یکم از من بزرگ تر بود باید عقلش میرسید تو اون سن ی سری کارا رو انجام نده و همه چیو خراب نکنه
دقیقا فقط میترسم این خوابی ک دیدم واقعی بشه صدقه بدم اوکیه؟
خب خداروشکر بار دوم خریت نکردی باز فامیل انتخاب کنینترس هیچاتفاقی نمیافته
اره خدایی شکر
حقیقتا من از اول زندگیم خوشم نمیومد با فامیل ولی این چیزی بود که مشخص کرده بودن برامون الانم تازه مادرم موافق نیست با این شخص جدید ازدواج کنم همش میگ بزار همین قبلی راهش باز بشه بیاد سمتت کم اذیتش بکن منم اعصابم خورد میشه جوری مادرم رفتار میکنه ک شرط و شروط هایی سختی برای این پسره ک الان باهاشم گذاشته برا ازدواج پسره داره صداشو میزاره تا ب شرط های مادرم عمل کنه
مادرم بعد میبینه پسره کم نمیاره میخواد مغز منو شست و شو بده کل فامیل وقتی اون قبلیه تو جمع هست میگن شما باهم باشید باهم حرف بزنید منم خوشم نمیاد از عمد باهاش بد حرف میزنم اعصابش خراب بشه اونم روداره کم نمیاره