2777
2789

بچها من اصلاح و ابرو بلدم رفتم یه جایی گفت ماهی دو تومن فقط شیفت صبح تا ظهر 

بعد گفت چون میخوام کلید بدم دستت یه سفته بیار و یکی هم ضامنت بشه 

میخوام ببینم این خطرناک نیست یه وقتی؟

چون من دو سه ماه بیشتر نمی‌خوام برم سر کار بعدش شاید نتونم برم 

می‌خوام ببینم یهو بدهکار نشم 

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مگه دیوونه ای اونم این سالن دارای هفت خط و پاچه دریده! 

بگو کلید نمیخوام هروقت خودت بودی میام سالن. 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
نه مگه دیوونه ای اونم این سالن دارای هفت خط و پاچه دریده! بگو کلید نمیخوام هروقت خودت بودی میام سالن ...

گفت بابت حسن عمل می‌نویسم روی سفته

طرف حق داره شمارو نمیشناسه ولی خب من باش نمیرم اونجا چون حس خوبی ندارم به سفته اینا

منم میترسم از طرفی تا الان هیچ کاری و حرفه ای یاد نگرفتم 

و تا حالا درآمدی هم نداشتم

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی‌بندن اگه شغل خوبی بود ارزش داشت ولی برای آرایشگاه ارزش نداره در هرحال میتونی بنویسی این سفته بابت حسن انجام کار است و حتما قرارداد کار با صاحب سالن ایجاد کن

شما باید کلان ب سالن   متعهد باشی و مسولیت پذیر 

بعله   هیچ کسی  اعتماد نداره وقتی من خواستم  برم پیش کسی  کار ب خانونه گفتم بهم اعتناد کن ــ الان خانومه دور من میگرده بس ک خوبم ـ

چقد هواشو دارم و  موس لیت پذیرم ـ

ب قول خودش خیلی بهم ایمان داره ـ

چون قبل شاگر هدی قبلیش دزدی میکردن 

فکر میکردع من چنینم ولی من  چشم دل سیرم  جوری  بهم اعتناد داره ک کل طلاهاشو یه روز اورد  نشون من داد

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی‌بندن اگه شغل خوبی بود ارزش داشت ولی برای آرایشگاه ارزش نداره در هرحا ...

قرارداد کار چطور باید ایجاد کنم 

آخه گفت تازه زدیم سالن رو بهت چیزای دیگه هم یاد میدم وسوسه شدم برم 

از طرفی میترسم من به شدت آدم ساده ای هستم و از این سیاستها بیخبر

بنویسم این سفته بابت حسن عمل است فردا دیگه حرفی توش نیست؟