2777
2789
عنوان

روش درس کردن پاستا آلفردو میخوام

64 بازدید | 7 پست

البته چیزی که خودتون امتحان کردین و از نتیجه راضی بودین

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

منم دوست دارم بدونم 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پاستا پنه چیکن آلفردو؟

آره آره بگو

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

سیر و تفت میدی تو کره عطرش که بلند شد سینه مرغ و تفت میدی بعد قارچ اضافه میکنی تفت میدی اگر بروکلی دوست داشته باشی خوشمزه میشه اگر بریزی اگر نه میتونی ریحون استفاده کنی یا اصلا هیچی نریزی بعد اینکه اینا تفت خوردن اب نداشت خامه رو اضافه میکنی اگر دوست داری سفت باشه میزاری خامه سفت بشه مواظب باش نسوره نمک فلفل میزنی پاستا رو اضافه میکنی هم میزنی پنیر پییتزا روش میریزی اگر سبزیجات دوست داری میتونی جعفری تازه براب تزیین بریری

مرغ با کره کمی تفت بده بعد قارچ اضافه کن صبر کن قارچ ابش کشیده بشه کوچیک بشه 

بعد ادویه بزن : اویشن و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه 

بعد خامه رو اضافه کن 

بعدش من آب میریزم بجای شیر خیلی بهتر میشه 

چون با شیر خیلی غلیظ میشه چربیش خیلی میره بالا 

بعدم پاکارونی بریز زیرشو زیاد کن جوش که اومد شعله کم کن بزار تا ابش کشیده بشه 

آمادست😁

من یکم کره روآب میکنم سیررنده شده رو اضافی میکنم یکم تفت میخوره بهش سینه مرغ نگینی شده رو اضافی میکنم بعدش یکم که گذشت قارچ اضافی میکنم بعد گذشت5دقیقه بهش نمک فلفل و پودر آویشن اضافی میکنم بعد خامه رو تفت میدم و روش شیرمیریزم میذارم غلیظ شه پاستارو هم توی آب درحال جوش و بانمک و روغن میریزم بعد که ابکشش کردم به سس اضافی میکنم و تمام

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡