2777
2789
عنوان

نمیدونم خیانت رو به همسرش بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 21 پست
به صورت ناشناس چطور؟

معمولا زنه طرف شوهرشو میگیره کاسه کوزه ها سر تو میشکنه

بخصوص ک مدرک هم نداری

حتی اگر میخای بگی هم تو یه برگه بنویس ناشناس بذار رو میزش(البته اگر دوربینی نیست که بفهمن تویی)

فقط بگو حواست ب شوهرت و فلانی باشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خانمش اگر ساده لو نباشه به زودی متوجه خواهد شد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور بگم؟

ببین با شماره ناشناس حتی سیمکارت بنام تو نباشه 

به زنه پیام بده همچیو بگو

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

تا شما دارید میگید من یه چیزی بگم

خانومش انقدررررر آرومه ملایم و ...

ولی این همکار من شر و شیطون و لجباز

مرد برگشته به همکارم گفته خانومم آنقدر آرومه و ملایم و با همه چی میسازه دلم میخواد یکی باشه هیجان بیاره به زندگیم باهام مخالفت کنه😐

نتیجه گرفتم هر چقدر پرتوقع تر باشی همونقدر ارزشت بیشتر پیش مردا 

چطور بگم؟

تنهایی نه. مثلاً دوست تا همکار بودین صحبت می‌کردین بگو ی چی شنیدم خیلی دلم سوخت. یکی از همکارای دوستم با همکارش دوست شده همسرش فهمیده از ناراحتی سکته کرده. مامان زنه هم اومده تو محیط کار آبرو دخترو رو برده. البته این اتفاق واقعا افتاده داستان نیست ولی بگو مثلاً تو محیط کار دوستم پیش اومده. به زن آن آقا هیچی نگو به خود مرد هم مستقیم نگو