2777
2789
عنوان

نمیدونم پسره چطوری پیدام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست

من باشم قبول میکنم😂

ولی بازم هرجور صلاح میدونی چون هیچکس نمیتونه جا یه نفر دیگه تصمیم بگیره

و همیشه هم چیزی ک تو دلته انجام میدی ن چیزی ک بقیه میگن

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

من باشم قبول میکنم😂ولی بازم هرجور صلاح میدونی چون هیچکس نمیتونه جا یه نفر دیگه تصمیم بگیرهو همیشه ه ...

اصلا الان قدرت تصمیم گیری ندارم فقط برام سواله چطور منو پیدا کردع،ما هیچ جوره مناسب هم دیگ نیستیم،هدفش رو نمیدونم

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه عزیزم نیومده خواستگاری که😂من تو پیجم غریبه زیاد هس،میترسم برع ب دوستاش بگه بیان امتحان کنن،منم ...

مگه قراره حتما بیاد خاستگاری؟

باید راه باز شه برا آشنایی بیشتر خی

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اخه عزیزم نیومده خواستگاری که😂من تو پیجم غریبه زیاد هس،میترسم برع ب دوستاش بگه بیان امتحان کنن،منم ...

اگه درخواست دوستی و وقت تلف کردن داشت 

رک بهش بگو که وقت این مسخره بازیها رو نداری 

مگه قراره حتما بیاد خاستگاری؟باید راه باز شه برا آشنایی بیشتر خی

بعد تو بیوش ♾️ بی نهایت گزاشته  ینی رل داره انگار بعد جرا رریکوست میده ب دختر فامیل نمیدونم😂😂😐😐

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
اگه درخواست دوستی و وقت تلف کردن داشت رک بهش بگو که وقت این مسخره بازیها رو نداری

تو بیوش♾️گزاشته 

اصلا الان قدرت تصمیم گیری ندارم فقط برام سواله چطور منو پیدا کردع،ما هیچ جوره مناسب هم دیگ نیستیم،هد ...

اگه میدونی قدرت تصمیم گیری نداری پس کاری نکن

چون ممکنه بعد پشیمون بشی.

شاید از یکی همون فامیلاتون گرفته پیجتو

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

اگه میدونی قدرت تصمیم گیری نداری پس کاری نکنچون ممکنه بعد پشیمون بشی.شاید از یکی همون فامیلاتون گرفت ...

من فامیل فالو نکردم که بتونه از طریقشون پیدا کنه ،و  بیوش ♾️گزاشته 

یعنی چی گذاشته متوجه نشدم ☺️اینکه خودش دنبال دوستی نیست ؟اگه این رو گذاشته جوابش رو با بیو خودش بده ...

علامت بی نهایت ینی جاودانگی و عشق و این چیزا 

بعد من با عکس پروفایلم فرق ندارم ک منو نشاخته باشه

بعد تو بیوش ♾️ بی نهایت گزاشته ینی رل داره انگار بعد جرا رریکوست میده ب دختر فامیل نمیدونم😂😂😐😐

اوه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
علامت بی نهایت ینی جاودانگی و عشق و این چیزا بعد من با عکس پروفایلم فرق ندارم ک منو نشاخته باشه

اینایی که از طریق فضای مجازی میان دنبال آدم 

دنبال ازدواج نیستن معمولاً 

چون راه ازدواج این نیست 

میشه خواستگاری و یا درخواست آشنایی 

اما معمولاً انیایی که از راه دیگه وارد میشن 

بیشتر هدف مخ زنی و ایجاد رابطه غیر ازدواجی دارن 

اینایی که از طریق فضای مجازی میان دنبال آدم دنبال ازدواج نیستن معمولاً چون راه ازدواج این نیست میشه ...

گذشت اون زمانا ،حتی الان خود ایران سایت و اپلیکیشن همسریابی داره، واسطه ها از طریق مجازی مردم رو بهم معرفی میکنن و اینکه من اصلا نگفتم این آقا میخواد بیاد خواستگاریم😐