2777
2789
عنوان

ریدم قبر پدرت عمهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 54 پست

خب یکبار بهش واکنش بده بدونه لال نیستید . فکر میکنه هویج هستید😑

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
بنویس اتفاقا بابام روزی هزار بار قربون مامان کدبانوم میره و همش به منم میگه یاد بگیر از مامانت که مث ...

اخ اخ اینننن عالیه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه میخوام بگم عمه جون دسرای مهمونیا از این به بعد با شما😍🫶یا بگم زر نزنی میگن لالی زنیکهههه ترشیده

کارش بد بوده 

ولی شما هم خیلی بددهن هستی برای همین مامانتون قبول نمیکنه جوابش بدید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
هرچی شره ازاین گروه خانوادگیا بلند میشهدیدم ک میگم

لجنن بخدا مامانم کاریشون نداره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اینجا فحش بدی که فایده نداره باید جوابشو میدادی اتفاقا منو مامانمم یاد تو افتادیم کلی خندیدیم

اینم خوبه

شوخی بین مامانت و همت به تو ربطی نداره ولی خیلی بی ادبی ک به پدرت هم فحش اینجوری میدی گور پدر عمت ات گور بابا بزرگ ته فاطمه بچه ات رو ادب کننن😐

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

انقدر بدم میاد از گروه خانوادگی

واقعا 

منم یه بار اد کردن اومدم بیرون 

اصلا اعصابم نمیکشه این جیزارو 

الان صدتا گروه هست ولی منو عضو نکردن از اون به بعد 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

عزیزم لطفا توروخدا این عادت فش دادن به مرده هاترک کن خیلی بده ایشون دستش ازدنیاکوتاهه میتونی به خود عمه هات فش بدی!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

فقط اونا که میگن دعوای عمه و مادرت بهت ربط نداره 

کی گفته ربط نداره ، شوخی ی بار دو بار نه اینکه شخصیت طرف رو هدف قرار بدی و هارهار بخندی بعد ساکت بمونن بچه هاش 

بزن دهنش رو سرویس کن اسی

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️