2777
2789
عنوان

ریدم قبر پدرت عمهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 54 پست
چرا نمیراره جوابشو بدی؟ وای جرش بده اسکلو برو تو اتاق

میگه ولش کن ارزششو ندارع

ولی هربار تو جمع مامانمو تخریب میکنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم میخواد بگم زر نزنی نمیگن لالییییییخفه شو احمق روانیهمیشههههههه مامانمو تخریب میکنه

یه کلیپ خنده دار پیدا کن بفرس بگو منم یاد شما افتادم😂😂با استیکر قلب و بوس 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خیلی اشغالع بار اولش نیس همیشهعههههه تو جمع مامانمو خراب میکنهاز بیشرفی اون به من چه

میفهمم مال منم

به مامانت گوش نده معلومه مظلومه

خودت عمه تو یکبار تخریب کن

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1074108
ریلکس ریلکس ریلکس تر

عصبیم در حد سگ هاررررررر

اشتباه می‌کنه به مامانم توهین کنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دلم میخواد بگم زر نزنی نمیگن لالییییییخفه شو احمق روانیهمیشههههههه مامانمو تخریب میکنه

بگو دست پا چلفتی بودن خودتو توجیه نکن اسم کسی که صدتای تورو میبره لب چشمه تشنه برمیگردونه رو هم نیار .

راست میگن خیلیا بهتراز خودشونو نمیتونن ببینن

من جات بودم میگفتم ولی من یاد شما افتادم یا نیگفتم ولی من تاحالا ازین کارا از مامانم ندیدم

نه میخوام بگم عمه جون دسرای مهمونیا از این به بعد با شما😍🫶

یا بگم زر نزنی میگن لالی زنیکهههه ترشیده

درسته ک ناراحتی ولی خیلی بد حرف میزنی

میدونی چون اشک مامانمو دراورده

بار اولش نیس

همیشه تو جمع اشکشو در میارن تخریبش میکنن اون خر کیه که مادر منو ناراحت کنه

چرا تا الان عمه‌ت زندس؟؟؟من‌بودم‌حالا از وسط جرش میدادم

نمیزارن نمیزارننننن حیففففف

سلام واقعا دختر داشتن خیلی خوبه ...منم همین مشکلو داشتم ...دخترم که بزرگ شد تو جمع یه چیزی بهم گفتن من تواضع کردم  هیچی نگفتم دخترم دهه هشتادیه توجمع یه دفعه به عمش برگشت گفت فکر نکن من برادر و زندادشتم که هیچی نمی گم بارآخرت باشه به مامانم بی احترامی می کنی ...پس حرمت خودت رو نگه دار...وای نمی دونید چه سکوتی برقرار شد دیگه راحت شدم ...حالا می فهمم دختر یعنی چی ...یعنی عشق یعنی زندگی یعنی پشتوانه 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))