2777
2789

بچه هاااا 

در حال خرید بقیه جهیزیم بودم😂🤣

یه زن تو بوتیک بود یهویی آشنای قدیمی مادر شوهرم در اومد به من نگاه میکرد همش 

حالا موضوع اینجاست یارو ۳ تا پسر داره یهو موقعی که می خواستیم بریم به مادر شوهرم و مامانم گفت این دختر خانم رو می خوام واسه پسرم.فلانی....خاستگاری کنم کی تشریف بیارین یعنی پوکیدم پوکیدم🤣🤣🤣

حال شوهر جوگیرم صورتش قرمز قرمز شده بود بیا و ببین،اینقدر حال کردم اصلا خندم گرفته بود بعد مامانم توضیح داد که شوهر داره اینا همین که سوار ماشین شدیم شوهرم شروع کرد به داد و هوار ولی هنوزم خندم گرفته🤣🤣

خیلی خوب بود قیافه شوهرم اوف خنده دار بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خالم بچه داشت براش خاستگار اومده بود😂

یکی از آشناهای دور مادربزرگم بودن فکر کردن مجرده

با گل و شیرین اومدن دم در😂خالم پشت پنجره با بچه تو بغلش داشت نگاه میکرد😂🤦🏻‍♀️

بعد گفتن ک دخترمون ازدواج کرده بچه هم داره

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

قربون کریمی خدا

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

واقعاااا قیافه شوهرت قرمز شد😳😳😳 

من ک خواستگاری ک برام اومده بود موقعیتش بهتره شوهرم بود بنده خدا میگفت حیف شدی با من ازدواج کردی😁حالا موقعیت خودشم بد نیس ولی اون خ بهتر بود

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑