2777
2789
عنوان

شده متاهل باشید خاستگار بیاد واستون😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 52 پست
خیلی حال میده برا منم پیش اومده با برادر شوهرم و مادرشوهرم بودیم قیافشون دیدنی بود

دقیقا،من فقط رو قیافه مادر شوهرم زوم کرده بودم کپ کرده بود قشنگ😂😂

بله دخترم 4 سالش بود زن عموم و عروس عموم هم اونجا بودن 

از مامانم منو خواستگاری کردن عروس عموم ترکیده بوداز خنده 

طرف هم می گفت عه حیف شد 😐😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با مادر شوهرم بیرون بودم یک نفر خواستگاریم کرد 😁

هنوزم که هنوزه ذوق میکنم با یاداوریش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چقد خانمه بی‌شعور بوده

اول باید میپرسیدند که این خانم چی کارتونه بعدش هم دید تو با یه مرد هستی یعنی فکر نکرد که شاید شوهرت باشه

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
بله دخترم 4 سالش بود زن عموم و عروس عموم هم اونجا بودن از مامانم منو خواستگاری کردن عروس عموم ترکیده ...

وای تو دیگه بچه داری😂😂

این عالی بود هیچوقت یادم نمیره

واقعاااا قیافه شوهرت قرمز شد😳😳😳 من ک خواستگاری ک برام اومده بود موقعیتش بهتره شوهرم بود بنده خدا ...

دقیقا منم هربار به شوهرم گفتم فلانی خواستگاریم کرده یا حرفی زده ، بیشتر خوشحال میشد انگار 😂

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چقد خانمه بی‌شعور بودهاول باید میپرسیدند که این خانم چی کارتونه بعدش هم دید تو با یه مرد هستی یعنی ف ...

نه شوهرم آخرش اومد رفته بود جایی یعنی همین که خواستگاری رو مطرح کرد شوهرم رسید😂

نه مامانم نه مادر شوهرم گفتن متاهلم جالبه حلقمم دستم بود

واقعاااا قیافه شوهرت قرمز شد😳😳😳 من ک خواستگاری ک برام اومده بود موقعیتش بهتره شوهرم بود بنده خدا ...

درسته اما تو این مورد موقعیت شوهرم بهتره،از نظر من شوهرم بهترینه😂

ولی خب غیرتی شد یهو انگار بهش برخورد از زنش خواستگاری کردن😂💔