2777
2789

بچه هاااا 

در حال خرید بقیه جهیزیم بودم😂🤣

یه زن تو بوتیک بود یهویی آشنای قدیمی مادر شوهرم در اومد به من نگاه میکرد همش 

حالا موضوع اینجاست یارو ۳ تا پسر داره یهو موقعی که می خواستیم بریم به مادر شوهرم و مامانم گفت این دختر خانم رو می خوام واسه پسرم.فلانی....خاستگاری کنم کی تشریف بیارین یعنی پوکیدم پوکیدم🤣🤣🤣

حال شوهر جوگیرم صورتش قرمز قرمز شده بود بیا و ببین،اینقدر حال کردم اصلا خندم گرفته بود بعد مامانم توضیح داد که شوهر داره اینا همین که سوار ماشین شدیم شوهرم شروع کرد به داد و هوار ولی هنوزم خندم گرفته🤣🤣

خیلی خوب بود قیافه شوهرم اوف خنده دار بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خالم بچه داشت براش خاستگار اومده بود😂

یکی از آشناهای دور مادربزرگم بودن فکر کردن مجرده

با گل و شیرین اومدن دم در😂خالم پشت پنجره با بچه تو بغلش داشت نگاه میکرد😂🤦🏻‍♀️

بعد گفتن ک دخترمون ازدواج کرده بچه هم داره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

قربون کریمی خدا

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

واقعاااا قیافه شوهرت قرمز شد😳😳😳 

من ک خواستگاری ک برام اومده بود موقعیتش بهتره شوهرم بود بنده خدا میگفت حیف شدی با من ازدواج کردی😁حالا موقعیت خودشم بد نیس ولی اون خ بهتر بود

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑