2777
2789
عنوان

دعوای من و دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 146 پست

وقتی هنوز طلاق نگرفتی با یکی دیگه طرح آشنایی میریزین یعنی برا خودتون ارزش قائل نیستید و باید منتظر عواقبشم باشین آدمی که رر شرف طلاقه روحش خستس باید به خودت مهلت بده باید تو انتخاب بعدیش دقت کنه نه صرفا سریع دنبال جایگزین باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر خودتو کوچیک کردی بنده خدا

ناراحت شدم

وقتی تو تنش روحی هستی نباید وارد رابطه دیگه بشی

الانم تا سال ۱۴۰۵ لطفا وارد هیچ رابطه ای نشو و عزت نفس داشته باش. با کار درس ورزش خودتو سرگرم کن.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
از ۹۸باهمیم الان دیگه نمیخواد

اخ خیلی وقته...منم با شوهرم از ۹۸ باهمیم اگه نباشه میمیرم حالتو خیلی خوب درک کردم💔 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

استارتر استارترررررراین کارا چیه اخههه

مگه باهاش ر ا ب ط ه داشتی انقد سختته جدا شدن؟؟ 

والا اگه اینم باشه هزاران زنومرد روزانه از هم جدا میشن و راه خودشونو میرن.. 

ببین فقط دوهفته تحمل کن دوهفته خودتو سرگرم کن از گوشی دور باش شماره هاشو کلا پاک کن پیگیرش نباش.. بعد از دوهفته تازه ب خودت میگی عحب ادمی بودم چرا دنبال همچین شخصی راه افتادم خودمو کوچیک کردم

والا تو از دوست من عاشق تر نییستی یازده سال با طرف بود زندگی کرد عاشق بود دیوونه بود.. روزی ک یارو رفت جوری خودشو بمن رسوند و ساعتها گریه کرد ک باور نمیکنی.. دو روز پیش من بود روز اول گذاشتم خودشو تخلیه کنه بعد باهاش حرف زدم همین راهکارو دادم.. اون پسر رف با کسی دیگه نامزد کرد ولی بعد از یسال برگشت چون هیچکس دوست من نمیشد براش اما شکرخدااا دوست من دوران سخت رو سپری کرده بود اون بت اون عشق اون دوست داشتن رفته بود و دوستم با اعتماد بنفس کامل زدش تو دیوار حالا اینم در نظر بگیر این اقایی ک من میگم از همه لحاظ خوب بود و این خوب بودنش دوستمو دیوونه کرده بود.. خاهر قشنگم از همین امروز همین الان دلتو یه دل کن قرص کن بگو همچینکسی تو زندگی من نبوده و نیست جدا شدی برو دنبال ی هنری یه کاری سرگرمیی.. تا قلبت ترمیم نشده با هیچکس وارد رابطه نشو و اینکه با چشم باز و بدور از احساس تصمیمات مهم زندگیتو بگیر♥

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
فرم پر کردم شروع به کار میشم

خب خداروشکرولی اونجادگ اعتمادب نفس داشته باش وداستان زندگیتم ب کسی تعریف نکن ک ترحم کنن بااعتمادبنفس ومقتدر دوباره روپات وایساوازاول شروع کن ان شاءاللهو دیگ هم ب اون مرده اهمیت نده

ببین یکی از کاربرای نی نی سایت گفت دل بستن مثل پرت کردن یه سنگ به وسط دریا هست دل کندن پیدا کردن اون ...

خوندم خیلی قشنگ و راست گفته بود 

و اینو بدون برای دل کندن ما هیچ وقت اون سنگ رو پیدا نمیکنیم هیچ وقت، چون این کار مثل پیدا کردن سوزن تو انبار کاه

فقط به مرور زمان یاد میگیریم تا به پذیرش برسیم 

و حتی شاید یه سنگ دیگه پیدا کنیم 🫠

خدایا شکرت ...  

بذار بهت بگم با کی رفتی تو رابطه. با کسی که یه زن متاهل رو در ضعیف ترین حالتش دیده و فهمیده با شوهرش مشکل داره با خودش گفته پس بهتره با محبت خرش کنم بکشونم سمت خودم باهاش رابطه داشته باشم. بعدم که مطلقس دختر نیست چه اهمیتی داره چیکار میکنم ولش میکنم میرم پی زندگیم. کسی که هنوز طلاق نگرفته به من پا میده به صدنفر دیگه هم میده. یه شکارچی پَست هیچوقت نمیتونه آدم حسابی باشه 

آخر عاقبت دوس داشتن مردا 🦦

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌