2777
2789
عنوان

دعوای من و دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3352 بازدید | 146 پست
من نه سابقه مادر شدن ندارم این اکانت رفیقمه تو تاپیک هم گقتم

درسته سختی کشیدی ولی بیخیال دگ بخودت برس برویه شغلی هنری چیزی یادبگیر اینجوری کم کم فراموشش میکنی واینکه همه بلایی ک سرت اومده روواسش دوباره واسش گفتی ت پیام بنظرم درست نبود شایدازاول بهت ترحم میکرده دگ دلشوزدی بفکر خودت باش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر سبکه دوستت🤮🤮🤮🤮🤮اینایی که بخاطر عشق این ادا هارو در میارن درک نمیکنم

من فقط یبار از یکی خوشم میومد تا دم مرگم میرفتم از دلتنگی ولی هرگز پیامشم ندادم

چقدر بعضیا سبک و احمق هستن🤮🤮🤮🤮🤮

عزیزم 

اول اینکه خدا شمارو نجات داده از آدمی که به زن متاهل هم رحم نمیکنه بترس، درسته شاید زنه هم مقصر باشه ولی این آقا ذره ای وجدان نداره که با شخص متاهل رو هم نریزه 

دوم اینکه میفهمم سال هایی از جوانی و عمرت رو حس می‌کنی با ایشون تلف کردی اما گذشته و تجربه شده برات 

سوم اینکه اینقدر بهش پیام نده خواهشاً، من جای شما بودم اگر کسی بهم میگفت دیگه بهم پیام نده، پیامی نمی دادم بهش

عزت نفست کجا رفته دختر، غرورت کجا رفته

وابسته شدی که شدی، برو گریه کن برو بیرون زار بزن ولی به روی آدمی که نمیخوادت نیار

چهارم اینکه تو تونستی تجربه طلاق رو پشت سر بذاری همسر سابقت رو هم حتما یه زمانی دوست داشتی، از اون تونستی بگذری و حالت بهتر شد از اینم میتونی بگذری نگران نباش

خدایا شکرت ...  

متولد۷۶ چقد زود ازدواج کردی که۹۸ طلاق گرفتی،متولد۷۴ ام تازه دو ساله ازدواج کردم،ازدواج سن پایین نتیجش همین میشه دیگه،ارزش قائل باش برای خودت این چه پیامایی که دادی 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

ولش کن این مرتیکه رو  انقدر خودتو کوچیک نکن به خاطرش  ارزشت بیشتر از این حرف هاست  خیلی نارحت شدم  چت هاشو  خوندم من خودم هم سن توم متولد۷۶ م درکت میکنم  

اینجور ادم ها حتی ارزش  اینکه تف بندازی تو روشونم ندارن چه برسه منتوشونو بکشی که حرف بزنن باهات 

عزیزم اول اینکه خدا شمارو نجات داده از آدمی که به زن متاهل هم رحم نمیکنه بترس، درسته شاید زنه هم مقص ...

ببین یکی از کاربرای نی نی سایت گفت 

دل بستن مثل پرت کردن یه سنگ به وسط دریا هست دل کندن پیدا کردن اون سنگ از دریا