2777
2789
عنوان

دعوای من و دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3339 بازدید | 146 پست
دقیقا همین مد نظرمه و اینکه قسم خوردم دست روی قران گذاشتم اگه برگشت قبول نکنم

ب برگشتش اصلا فکر نکن 

منتظرش هم نشین ک اومد ازش انتقام بگیرم

از طرف تو دیگه اون شخص تموم شده حتی نباید بگی واسم مرده باید بگی نبوده و نیس 

نیاز بود انقدر خودتو خفت بدی ؟🙁

راستی گفت یکی رو دارم که حالم باهاش خوبه زنشو میگه؟یعنی تو با مرد زن دار در ارتباط بودی؟

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینو کرد ولی یه کاری میکنم بخاطر به دست آوردنم به آسمون هم دست بزنه

😂😂😂 ن جانم ب هیجا دست نمیزنه

شما وقتی مفت و مجانی خودتو در اختیازش گذاشتی باید دیگه انتظارشو داشته باشی ک انقضات تموم شده براش

گفتم ک چیزی ک زیاد خانوم با شرایط شماست تو جامعه 

میره پی ی جدیدش ی خشگلش ی پولدارش .از تو استفادشو کرد و انداختت دور 

جدی جای اینکه ب فکر خودتو و زندگیت باشی باز میخای ب فکر هوایی کردن و ب حسرت انداختن اون باشی؟ خوددانی ..

همین دیگه مشکل من همین بودخ

خب وقتی می‌دونی آدم ارزش نداره چرا هی اصرار می‌کنی ببین واقعا پسری که بخواد خوب بلدن باید گل بگیره بلده با تعریف کردن دختر خوشحال کنه بلده بی مناسبت کادو بخره بلده و....وقتی انجام نمی‌ده یعنی نمی‌خواد حالا هی شما بشینین بگو من این بودم اون بودم واست 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
خب وقتی می‌دونی آدم ارزش نداره چرا هی اصرار می‌کنی ببین واقعا پسری که بخواد خوب بلدن باید گل بگیره ب ...

هیچ کاری برام نکره حتی 1شاخه گل شوهر معتاد من بلد بود دل به دست اوردن خدایی ماهی یکی یا دو دسته گل بهم میخرید

هیچ کاری برام نکره حتی 1شاخه گل شوهر معتاد من بلد بود دل به دست اوردن خدایی ماهی یکی یا دو دسته گل ب ...

شوهرت عاشقت بود با وجود همه چی... برا همین گل واسع ات میخرید

اما اون آقا فقط دنبال سو استفاده بود همین.

نه تازه با یکی اشنا شده اون خانومه شوهر داره

یعنی خودش میدونه شوهر داره؟🤨🤨🤨وای این دیگه کیه 

بلاکش کن که واس بار دوم بدبخت نشی این اصلا ناموس و شرف سرش نمیشه خاک تو سرش 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...