2777
2789
عنوان

دعوای من و دوست پسرم

3339 بازدید | 146 پست

متولد 76هستم

سال ۹8 طلاق گرفتم شوهرم شیشه میکشید 2سال کشید تا طلاق کاملم بگیرم سال ۹8طلاق کاملم بود

من تو دادگاه با یه اقایی اشنا شدم واقعا دوستش داشتم تا 2سال دوسم داشت بعدش سرد شد 

خانوادم فهمیدن که من قبل طلاق با این بودم خدایی بلایی نمونده که خانوادم به سرم نیاورده باشن بخاطرش داغون شدم

خیلی سرد شده خیلی خیلی

من ۳،۴ماه مونده به طلاق کاملم با این اقا اشنا شدم ولی هرچند خانوادم فکر میکنن بخاطر این من طلاق گرفتم

خیلی سرد باهام رفتار میکنه من خیلی دوستش دارم 

بخدا اندازه یه عنکبوت شدم از بس گریه کردم چشام تاری دید پیدا کرده

20 روز پیش دعوایی راه انداختم که سرد شدی و فلان در جوابم گفت من به چشم مطلقه تورو میبینم من تورو برای.... میخواستم از طرف خانواده نمیتونی بیرون بیایی شرمنده من دیگه نمیتونم ادامه بدم پیام دیگه بلاک میکنم 

من دیگه هیچ پیامی ندادم حتی جواب پیامش 

چون عمل بینی داشت من از رفیقش حالشو پرسیدم 

دیروز دیگه طاقت نداشتم پیام دادم براش ببینید چیا گفت برام🥲💔

پسره 2سال از من بزرگتره و اینکه یدونه دختر داره 

من بچه ندارم

⛔⛔⛔این از زبون رفیقم هست خودش هرچقدر تاپیک میزنه نمیاد ⛔⛔⛔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین اشتباه در بدترین موقعیت روحی روانی وارد یک رابطه‌ اشتباه شدی و به خودت فرصت به خودت اومدن ندادی 

فردی که یکبار طلاق میگیره چشمش بازتر ،دیدش وسیع تر و بالغ تر به پیرامونش نگاه می‌کنه و سنجیده تر رفتار می‌کنه 

که مبادا باز به داخل چاه نیفته 

دوم هدف مشخص نکردی بابت این رابطه 

و در آخر با وجود این حجم اهانت باز پیگیرش هستی

پس نتیجه میگیریم شما خودتون هم نمی‌دونید با خودتون چند چند هستید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

با خود تحقیری بیشتر از چشم میفتی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

واقعا واقعا درسته ک میگن تا زمانی ک ی رابطه رو کامل تموم نکردی و حالت از رابطه قبلی ب کلی خوب نشده با یکی دیگه وارد رابطه نشین چون ناخواسته محتاج طرف دوم میشین عذر میخوام حس گدایی محبت رو ب طرف میدین اون خودشو میبره بالا شما باهاش حالتون خوب میشه ولی اون حالش از شما گرفته میشه

یارو هم معلومه چ لاشی بوده