2777
2789
عنوان

لاغری و تأثیرش روی چهره

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست
من تو فیلم عقدم کاملا باربی هستم کمر باریک ساعت شنی لاغر ولی صورتم افتضاح کشیده و استخونی سیاه ولی ...

نمی‌دونم والا چرا من اینم 

شاید واسه سنه این همه حساسم نه؟

ولی باید لاغر شم

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
یوگای صورت انجام بده صورتت از روی فرم نیفته

حتما انجام میدم

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بستگی داره چقدر چاق باشی چقدر از صورتت آب بشه واینکه بینی و دهن بزرگ داشته باشی یا نه چون وقت ...

بینیم خوبه بیام پره نمی‌دونم والا

شما چطور لاغر کردین؟

اره میشه بگید 

قطعا همه با لاغری جوان تر و زیبا تر میشه .صورت تپل چاق ادمو پیر و سن بالا نشون میده

امیدوارم اینطور باشه 

نمی‌دونید چقدر اعتماد به نفسم رو گرفته ازم

من صورت پر دوست دارم دیدی هانده ارچیل چه قدر صورتش پر بود خوشگلتر بود

خب آره ولی صورت پر شاید به من نمیاد 

امیدوارم اینطور باشه نمی‌دونید چقدر اعتماد به نفسم رو گرفته ازم

من که خیلی زیبا تر میشم ...هر کی هم بگه صورتت تپل بود قشنگ تر بود اصلا توجه نمیکنم .منم دارم وزن کم میکنم .