2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 26397 بازدید | 228 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا بچه که ولایتش با پدره درستش اینه بدی به پدر

کاری ندارم به این که با پدر باشه یا مادر 

هر زن و شوهری با توجه به شرایط با توجه به اون لحظه و موقعیتی که توشن تصمیم میگیرن که به خودشون و اون بچه ربط داره

هر کسی تو زندگیش از یه نفر کمه کمش ضربه خورده هممون ولی دلیل نمیشه همه رو قضاوت کرد تا به جای کسی زن ...

جمله اخرشو دوباره بخونید 

از مادرشدن فقط دادنو بلدی 

ببینید یه ادم چقدر راحت میتونه بدون اینکه هیچی از یه زندگی بدونه چنین حرفی بزنه 

از خدانمیترسن؟ 

کسی نوشته بهشون امضاداده که هرگز به روز من نمیفتن؟ 

نمیدونم 

فقط واگرار کردم بااینکه بینهایت دلم شکست از حرفش 

مگه من ناسالمم که فقط دادن بلد باشم چه وضعشه اخه 

فقط واگزار کردم به خدایی که صفرتا صد همه چیزو میدونه 

برادرشوهرمم میگه آره آشنابشیم چهرشو زیاد نپسندیده صورتش خیلی لاغره ولی میگه دختر بدی بنظر نمیومد☹️ ه ...

چقد اشتباه کردی همه رو بردی روستا

دختره مار ۷ خطه

اگ بیاد و بشه جاریت قطعا آرامش‌ت بهم میخوره

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عزیزم شما گفتی اون خانم شمارو قضاوت کرده . بنظرم شماهم بخاطر حرفی که ده سال پیش زده داری کل شخصیتشو قضاوت میکنی. که ممکنه توی این ده سال کلی تغییرکرده باشه که حتماتغییر کرده.  توی این دوره زمونه همه انقدرحسودن دوس دارن زندگیا بپاشه جدابشن.  ایشون این حرفو زده شما بذار بحساب دلسوزیش که نمیخواسته شماجدابشی و بچت بی مادر بزرگ بشه.درسته اشتباه کرده قبول دارم اما نذار بحساب بد ذاتیش  دلتو باکینه سیاه نکن  ببخشش تاخودتم به آرامش برسی  حرفای اون تاثیری رو زندگی شمانذاشته و ضرری هم بشمانزده  اتفاقا یه ازدواج موفقم داری وخوشبختی. اول اینکه اونا بخوان ازدواج کنن میکنن  شما زیادتلاش کنی که بهم بزنی خودت میشی عروس بده و یک عمر دشمنی میشه بینتون. بنظرم اگرم موفق بشی بهم بزنی کارخیلی قشنگی نکردی. اگه دوطرف هردوخوبن و خوشبخت میشن سنگ ننداز گناه داره   بخدا همین اتفاق ممکنه خدای نکرده بررای خودت یا عزیزات پیش بیادو کارماشو پس بدی.

لایک نکنید❤️

تاپیکو میخونید اصلا؟ عجببببب

خب بنطر من حالا نوبت شماست زخم بهش بزنی.بگو من اونو میشناسم اصلا به درد زندگی نمیخوره پسرتونو بدبخت میکنه من دلم نمیخواد برادر شوهرم هرروز عذاب بکشه و توی زندگیش شکست بخوره.

این حرفا رو به خانواده سوهرت بگی دیگه عمرا برن سمت دختره تموم میشه میره

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
چ جالبی شما !اگ شما میذاری دختری ک روزی باهات دشمنی میکرده بیاد بشه جاریت ، خب شما زیادی....بقیه این ...

نه من میرم اگه از من تحقیق کردن به مادرشوهرم میگم این دختره اینطوریه خبر چینه و حرف دراره و فلان چون واقعیت هستن

ولی دیگه اینطوری جای خدا نمیشینم بگم من نمیذارم داغشو رو دلش میذارم و فلان الانم نمیخوام قضاوت کنم چون جاش نیستم اما این پیاماشو ک میخوندم صرفا حس خوب نگرفتم از این طرز بیان

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
جمله اخرشو دوباره بخونید از مادرشدن فقط دادنو بلدی ببینید یه ادم چقدر راحت میتونه بدون اینکه هیچی از ...

متاسفانه با شرم تمام خوندم و افسوس خوردم همچین آدم بددهنی مادر هم هست حتما ببین ادب و نزاکتی که داره و قشنگ یه فرزند آس تحویل جامعه میده

چرا اینجا گفتی شوهرت مجرد بود تاپیک قبلی گفتی اونم جدا شده

به مرد که مطلقه نمیگن شاید منظورش اینه متاهل نیست؟ من تاپیکاشو چک کردم فیک نیست 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

جدا که نمیشم ۲۴سال پا به پاش زحمت کشیدم بیروک از خونه داخل خونه ....🤣

خب خداروشکر😂

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰