2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 25706 بازدید | 228 پست

حالا شما فکر کنید این احمق بشه جاری من 

خیلی خیلی اهل حرف دراوردن و فضولی توهمه چیز هستن الانم از تیپو ریخت و ماشین برادرشوهرم خوشش اومده بخدا هنوزم منو ول نکردم وقتی خبرازدواج دوبارم پیچید باز پروپرو جلو زنداییامو خاله هام میگفت دخترای تهران جدای نمیشینن زیرش اب بره بعدی رو پیدامیکنن بعد جدامیشن 

یکی نیس بگه احمق بی خانواده یعنی میگه من یکیو زیر سر داشتم و بخاطر اون از بچم جداشدم؟ 

اگر از قبل میشناختم چرا بعد هفت هشت ساااال ازدواج کردیم 

چقدر راحت تهمت میزنن 

از الان سکته کرده که وای چجوری روش میشه بایه بچه لباس عروس بپوشه قبلا لباس سفید واسه حجله رفتن بود و ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا بچه ها میخوام بامادرشوهرم یابرادرشوهرم صحبت کنم و بگم که چقدر اهل حرف دراوردن و دوبهم زنی هست و ...

بنظرتون با برادرشوهر حرف بزنم یا مادرش بهتره؟

البته امشب که مهمون دارن نه 

بعدا 

برادرشوهرمم میگه آره آشنابشیم چهرشو زیاد نپسندیده صورتش خیلی لاغره ولی میگه دختر بدی بنظر نمیومد☹️ ه ...

سنش که بزرگتره اصلا مهم نیست براشون ؟؟

برادرشوهرتون و بالا توصیف کردید به نظرم پر آپشن اومد 

ولی به این قسمت داستان رسیدیم متوجه شدم یکم تفکر سطحی و بی منطق دارن

ازیه چیز تعجب کردم اینه 

برادرشوهرت که این همه خوبی داره ،یعنی پول وشغل وهمه چی وقدوقیافه 

منتظربوده یکی بهش شماره بده ،بره باهاش ازدواج کنه؟

خوب خودش قصدازدواج داشته باشه پیدامی کنه 

اون دخترم کم کم سی بالا روداره ،که اینطورکه میگی نه درس میخونه ،نه دانشگاه رفته ،چیزی نداره که جذبش بشن 

یعنی دراصل خودبرادرشوهرت ندید میگیره اصولا 

دختره ۴ سال از برادرشوهرم بزرگتره همسن منه برادرشوهرمم دقیق نمیتکمم بگم ۲۸ اینا

خب خانواده همسرت با این اختلاف سنی مشکل ندارن ؟

با اینکه دختره بزرگتره؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

عجب چیزیه پسر 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عجب چیزیه پسر

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

متنفرم ازین ادمایی که اسم خودشون میزارن مادر نمیتونستی مادری کنی به دنیا نمیاوردیش  رفتی پی عشقو حال خودت اون بچه رو هن سپردی دست باباش حدقل تا دوسالگیش نگهش میداشتی طفلک اون بچع  فردا باز همین تو میاد ادعای مادری میکنه  شما از مادر شدن فقط دادن بلدی 

متاهل و متعهد

اره والله😂

توی روستا بعید نیست 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

متنفرم ازین ادمایی که اسم خودشون میزارن مادر نمیتونستی مادری کنی به دنیا نمیاوردیش رفتی پی عشقو حال ...

ماشالله به ادب و کمالات شما 

اونوقت ربطش به شما ؟؟ 

چقدر بعضیا تفکرات سطح پایین و احمقانه ای دارن 

کاش همونجا میگفتی خاطریه من از کِی برات عزیز شده ؟به خنده میگفتی

نه مادرشوهرم وقتی از همه جابیخبره اونجا اگه اینو میگفتم براش سوال میشد و اتفاقا اون عفریته عزیزمیشد 

مادرشوهرم باخودش میگفت وا دختربیچاره به این مهربونی فاطمه چراهمچین گفت بهش