2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 25706 بازدید | 228 پست
تنگ غروب یه حالت شام غریبان مراسم سینه زنی تومسجد بود که مرداپایین گرد میچرخن سینه میزنن زنا از طبقه ...

کاش همونجا میگفتی خاطریه من از کِی برات عزیز شده ؟

به خنده میگفتی 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا دعا ریخته تو اون پنیره ببین کی گفتم

بعید نیس 

یه سری زنها شیطانو درس میدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عجب بازیگریه این دختره 

ازش دور شید لطفاااا

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
مادرشوهرم به پسرش میگفت بزار فاطمه یه امار بگیره یکم باهم حرف بزنید ببین چجور بشریه اصلا

بگو مامان جان آمار نمیخاد 

کلا مناسب ازدواج نیست که اگه بود با این سن و سال و زبون ریختناش تا الان گرفته بودنش 

اول جواب بده کی حرف رو به تو رسونده از کجا معلوم حرف خودش نبودهدوم میگی بزرگتر برادرشوهرت هست منطقی ...

میگم دختردایی مامانمه توروی خودمم میگفت ووووااااا مگه میشه مرد بی عیب باشه توبچه داشتی حالا اون بگه ج.نده تو .جن.ده میشی باحرف اون؟ 

حرف بادهواست میگفت اصلاااا قبول ندارم که بخاطر بددهنی و ۴ تافحش جدابشی طلاکه پاکه چه منتش به خاکه بزاراون بگه 

منطقش این بود 

و اینکه توروستا وقتی حرف میپیچه همه میگن اره فلانی گفت و همه هم اسم همون یه نفرو میارن 

تاپیکو میخونید اصلا؟ عجببببب

بله کامل خوندم

خیلی بد حرف میزنی یه جوری با تکبر میگی بیارم خوشبختش کنم؟ شما چیکاره ای آخه خانم جان خوشبختی و بدبختی آدما دست خداس نه تو 😐 

حالا ده سال پیش پشت سرت حرفای بدی گفته گیریم همه ی آدما گناه دارن اونایی ک خوشبخت شدن آدمای پاک و معصومی نبودن صرفا اونایی هم ک بدبخت شدن آدمای بد نبودن صرفا 

شما سعی کن دلتو از این کینه قدیمی ده ساله صاف کنی خوب نیس برات

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
میگم دختردایی مامانمه توروی خودمم میگفت ووووااااا مگه میشه مرد بی عیب باشه توبچه داشتی حالا اون بگه ...

خوب مادرشوهرت قاعدتا در موردش از خانواده شما میپرسن

نهایت میگی زیادی حرف آورد و برد میکنه و پشت سر دیگران حرف میزنه

اگه اونا قسمت هم باشن و همو بخوان ازدواج میکنن 

به اجازه دادن منو شما هم نیست 

تو هم سعی کن زندگیتو نگه داری و با همسر خودت خوش باشی 

کاری به بقیه نداشته باش

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤