2777
2789
عنوان

آشنایی که زیاد طول بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 37 پست

یه زمانی تا میخواستی چیزی ب این جور افرادی که رابطه ها رو دارن بگی، میگفتن عقب مونده ای.... افکارت پوسیده‌ست... دین اسلام یه زمانی جوابگو بود الان جوابگو نیست!!!!! کلی حرف بار آدم می‌کردن، در صورتی که اگه کسی چنین چیزی ب خودشون میگفت، زمین و زمان رو میدوختن به هم اینقده فهش میدادن

الان متاسفانه اکثرشون سرشون داره ب سنگ میخوره و چوب کارهای خودشونو دارن میخورن

وقتی دین مبین و آشکار اسلام که از طرف خدا اومده و خدا هم سازنده این جهانه و مسیر رو برامون روشن کرده که چی حق هست و چی ظلمت..... پس داری با کی لج می‌کنی؟؟؟؟ کدوم خدا رو داری میپرستی؟؟؟ خدای خود ساخته‌ی درونت رو می‌پرستی یا خدای خالق این جهان و راهنمای انسان‌ها رو؟؟؟

6سال دوست بودیم بعد دوسال دوستی به قصد ازدواج وقتی موقعیت ازدواج نباشه میشه بگید چه جوری ازدواح کنیم ...

اره میشه . اون پسره اگه بخاد از زیر زمینم پول جور میکنه . ولی چون برا سرگرمی میخاد تا پول جور کنه و بره سراغ دختر آفتاب مهتاب ندیده . تو آب نمکی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره میشه . اون پسره اگه بخاد از زیر زمینم پول جور میکنه . ولی چون برا سرگرمی میخاد تا پول جور کنه و ...

حرفتون قبول ندارم 

قرار نیست پسر تکی زندگی رو بسازه 

خوبه تو این جامعه هستید و بازم به این حرفای الکی که از زیر سنگ پول بیاره و فلان معتقدید!

منم باید تلاش کنم و پول جمع کنم 

نه تنها اون پسر مقابل 

چون زندگی متعلق به دوتامون هست 

اعتماد که شکل بگیره پسر بلند نمیشه بره با یه فرد دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

ما 5 سال آشنا بودیم

دو سال نامزدی

هفت ماهم عقدیم

وقتی آدم درستی باشه نهایت به ازدواجم ختم میشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
حرفتون قبول ندارم قرار نیست پسر تکی زندگی رو بسازه خوبه تو این جامعه هستید و بازم به این حرفای الکی ...

اختیار با خودته . میتونی قبول نکنی . ولی بدون که انتخابش شما نیستی . پسری که بخاد ازدواج کنه بعد ۶ ماه میکنه . بقیش چرته . برا دوستی میخاد . تا وضعش اوکی بشه بره سراغ دختر اهل خانواده و زندگی . 

الان واسه این زیر بار ازدواج نمیرن چون توقع ها بالا رفته در ضمن اون پسری که با شما به هم بزنه به بهونه نداشتن شرایط چند وقت بعد میبینی با یکی دیگه راحت ازدواج کرد پس دید پسرا نسبت به دخترا مثل همون زمان قدیمه فقط دخترا عوض شدند 

عزیزمپناهت ب خدا باشهپاک باش و پاک بمون و این زمانه، پاک موندن برا رضای خدا، بسیار سخت و همچنین ارزش ...

ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم...

خدا هم دیگ مخل نمیده ب من...منم زندگی میخام اشونه میخام ولی بهم نمیده..اسمشم روشه حکمت..برا مردم همچی حقع

اختیار با خودته . میتونی قبول نکنی . ولی بدون که انتخابش شما نیستی . پسری که بخاد ازدواج کنه بعد ۶ م ...

عزیزم چهار ساله ازدواح کردیم چی میگید شما😂😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)