2777
2789
عنوان

آشنایی که زیاد طول بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 37 پست
ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم...خدا هم دیگ مخل نمیده ب من...منم زندگی میخام اشونه میخام ولی بهم نمید ...

ان‌شاءالله بختت باز بشه

خدا کمک کنه به همه مجردها

زندگی ها این زمونه خیلی سخت شده هم برا مجردها و هم برا متاهل‌ها

ان‌شاءالله بختت باز بشهخدا کمک کنه به همه مجردهازندگی ها این زمونه خیلی سخت شده هم برا مجردها و هم ب ...

😭😭😭اره..من همه مشکلات روحیم از اینه...طب گرمم هستم..بدنم افتاده شده چون زود ب بلوغ رسیدم و‌شوهر نکردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۰

واااا

من فکر کردم حدود۴۰ سالتونه ک ایتقده ناامید شدین!!!!!

من خودم ۲۲ سالگی نامزد شدم و ۲۳ سالگی ازدواج کردم. الانم۳۳سالمه و خداروشکر۳ بچه دارم

۲۰ سال خب سنیه ک وارد سن ازدواج شدین تازه

واااامن فکر کردم حدود۴۰ سالتونه ک ایتقده ناامید شدین!!!!!من خودم ۲۲ سالگی نامزد شدم و ۲۳ سالگی ازدوا ...

😍🥰خدا حفظشون کنه بح بح..خوشبخت باشید..آخه اینجا همه زود میرن من موندم فقط با چندتا دیگ..ممکنه ب احتمال ۸۰ درصد دیگ ت این شهر منو نگیرن چون دختر ۱۳الی۱۸ میگیرن🥲🥲میدونی چی میگم‌...خیلی ناراحتم سرش..و این نمیزاره درست درس بخونم برا کنکور..حالم گرفتس

😍🥰خدا حفظشون کنه بح بح..خوشبخت باشید..آخه اینجا همه زود میرن من موندم فقط با چندتا دیگ..ممکنه ب اح ...

میدونم چی میگی عزیزم

مطمئن باش برا شما هم دیر نشده

منم زمانم اینجور بود

خیلی از دوستام نامزد شده بودن

منم چنین نگرانی داشتم و درس کم میخوندم

سن۲۰ سالگی دیگع رفتم دانشگاه

تا قبل دانشگاه فقط یه خواستگار داشتم

میدونم چی میگی عزیزممطمئن باش برا شما هم دیر نشدهمنم زمانم اینجور بودخیلی از دوستام نامزد شده بودنمن ...

داشتم من ولی میرن الکی..جدیدا نمیاد

.متاسفانه بختم بستن..ععی‌..دعا کن برام..خوشت باشع