2777
2789

لباس مورد علاقت رو بزار جلو چشمت :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خودمو خیلی کنترل میکنم. شبا اکثرا از راس ساعت شش تا فردا صبح حداقل ۱۲ تا ۱۴ ساعت حتی یه دونه کالری هم نمیخورم

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
منم خودمو خیلی کنترل میکنم. شبا اکثرا از راس ساعت شش تا فردا صبح حداقل ۱۲ تا ۱۴ ساعت حتی یه دونه کال ...

با اینکه نصفشو خ ابم ولی میگن در دراز مدت همین ۱۴ ساعت  هیچی نخوردن خیلی خوبه برا کم کردن وزن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

فستینگ بگیر خیلی خوبه ۱۶ رو ۸ من رژیم نیستم ولی فستینگ میگیرم فقط ۸ ساعت غذا میخدرم ۱۶ ساعت هیچی اگه اینکار و نکنم تعهد ندارم به خودم و زیااااد میخورم من ۷۵ ام خیلی خیلی دلم میخواد تا عید بشم ۶۷ 

برای استپ وزنی نکنی هردوهفته میتونی یکروز ازاد داشته باشی 

کالری شماری کن هر ده روز یا دوهفته یکروز ازاد 

بالای دوهزار کالری میتونی بخوری 

روز بعدش بتونی پانصد کالری بخوری که عالیه

یک شوک حسابی به بدنت واردمیشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶