2777
2789
عنوان

تو مهمونی هم فلافل بدم هم زرشک پلو با مرغ زشته بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 35 پست

سالاد ماکارونی یا الویه که بهتره‌ 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم جالب نیست 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

با هم همخوانی نداره

یا هردو رو پلویی بذارید کنارش سوپ

یا فلافل با ناگت،فلافل با الویه ،کتلت و...

اینجوری بهتره

یعنی یا ساندویچی یا پلویی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

ما تو مهمونیامون غذای نونی درست نمی‌کنیم فقط برنجی اونم دو نمونه غذا حالا مرغ با خورشت یا مثلا کوبیده با مرغ...سوپ اش دسر هم حتما باید باشه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ما تو مهمونیامون غذای نونی درست نمی‌کنیم فقط برنجی اونم دو نمونه غذا حالا مرغ با خورشت یا مثلا کوبید ...

ماهم همینطور

البته اگر خیلی خودمونی باشه گاهی برای تنوع ساندویچ هم بوده

مثلا فلافل خونگی،یا لویه،یا بندری،و...ولی مثلا وقتی خواهرم اومده و یک وعده پلویی خوردیم بعدی رو اینجوری

ماهم همینطورالبته اگر خیلی خودمونی باشه گاهی برای تنوع ساندویچ هم بودهمثلا فلافل خونگی،یا لویه،یا بن ...

الویه آره میدیم..خودم عاشق غذاهای ساندویچی هستم مخصوصا وقتی همه چیو میاریم سر سفره اصلا هرکسی به فکر خودشه یکی دنبال خیارشور یکی گوجه همه دنبال سس سس کجاست؟ بدست بچه داره باهاش بازی میکنه😂😂

از کی مد شد چند تا  مدل سر سفره باشه؟ یادم نیست دقیقا از کی مد شد ولی خیلی سبک بدی هست

آدم اذیت میشه خرجش بیشتر میشه از مهمون زده میشه 

یادمه مامانم مهمون میومد یه قرمه سبزی یا قیمه یا مرغ عالی درست می کرد با ماست یا سبزی خوردن و دوغ خونگی 

هنوزم همین سبک رو داره

لعنت به مجازی و زندگی این روزای ما

استارتر به خودت نگیری فقط دلم میخواست حالا که اینجا حرفش پیش اومده غر بزنم از روزگار منظورم هم به هیچ کاربری نیست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
الویه آره میدیم..خودم عاشق غذاهای ساندویچی هستم مخصوصا وقتی همه چیو میاریم سر سفره اصلا هرکسی به فکر ...

دقیقا اینجوریه

برای جمع های صمیمی غذای ساندویچی خوبه

از کی مد شد چند تا مدل سر سفره باشه؟ یادم نیست دقیقا از کی مد شد ولی خیلی سبک بدی هستآدم اذیت میشه ...

آخ گفتی...همه چیو جوری سخت گرفتیم یه مهمونی نمیتونیم بدیم درستشم همینه