2777
2789
عنوان

تو مهمونی هم فلافل بدم هم زرشک پلو با مرغ زشته بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 35 پست
دقیقا اینجوریهبرای جمع های صمیمی غذای ساندویچی خوبه

آره خیلی 😃

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

آخ گفتی...همه چیو جوری سخت گرفتیم یه مهمونی نمیتونیم بدیم درستشم همینه

به خدا من دوست ندارم مهمونی دعوت بشم چون میریم می بینیم ده تا ظرف چیزای مختلف و جینگیل فینگیل گذاشتن سر سفره ادم میخواد اونا رو دعوت کنه معذب میشه به سبک خودش باشه همش میگم فکر نکنن بهشون بی توجهی شده یه وقت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خدا من دوست ندارم مهمونی دعوت بشم چون میریم می بینیم ده تا ظرف چیزای مختلف و جینگیل فینگیل گذاشتن ...

دقیقا همینطوره 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

به خدا من دوست ندارم مهمونی دعوت بشم چون میریم می بینیم ده تا ظرف چیزای مختلف و جینگیل فینگیل گذاشتن ...

عزیزم ماهم وقتی خانواده خودمون هستیم یه مدل غذا درست میکنیم،اما خب مهمونی که خیلی دیر به دیر میاد یا وقتی رفتی خونه ش پذیرایی مفصل کرده مجبوری پر و پیمون تر پذیرایی کنی

قدیما رفت و آمدها خیلی زیاد بود و مهمونیا ساده تر الان رفت و ام ها کم شده و تجملات بیشتر

اما هنوزم خیلی از خانواده ها ساده و صمیمی برگزار میکنن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
عزیزم ماهم وقتی خانواده خودمون هستیم یه مدل غذا درست میکنیم،اما خب مهمونی که خیلی دیر به دیر میاد یا ...

ساده و صمیمی خوبه

و دلیلی نداره ادم با اون فامیل رودروایسی دارا رفت و آمدی بکنه

نظر منه البته

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ساده و صمیمی خوبهو دلیلی نداره ادم با اون فامیل رودروایسی دارا رفت و آمدی بکنهنظر منه البته

به هر حال یه سری فامیل هستن که نسبت دور تری دارن و حداقل سالی یک بار رفت و آمد داری  دیگه

در غیر اینصورت باید قطع رابطه کرد با خیلی ها

مثلا عمو یا خاله همسر؛عید میری عیددیدنی ولی ممکنه چند سال یکبار مهمونی شام بدی یا بری خونشون،اونارو مجبوری مفصل تر برگزار کنی

البته این طرز فکر منه شاید درست نباشه!!ولی بهتر از رفت و آمد نکردن هست 

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....