2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کامل خبرو بگید برای ما که نمیدونیم😄

یکی از آشنا ها شون خانم خونه و مادرش رو می‌کشه به یه خونه اجاره ای اونجا دارو میدن بهشون حال مادره بد میشه خانمه زنگ میزنه شوهرش بیاد شوهره میاد تا زنگ بزنه اورژانس میریزن سرش و اونم بیهوش میکنن دونه دونه اعضای خانواده و خواهر شوهره و پدر شوهره و... نه نفر رو میکشن توی خونه بعد همه رو منتقل میکنن به خونه خود خانمه و طی این دو سال و نیم کم کم همه اموال و دار و ندارشون رو به نام میزنن 

این مدت هم داروهای روان گردان و خواب آور و... میدادن بهشون و   دست و پاشون رو با بست کمربندی میبستن و حتی برای دستشویی هم دستاشون رو باز نمی‌کردن  در روز  هفده ساعت بیهوش یا خواب بودن و موقع بیداری فیلمای سر بریدن داعش رو واسشون میذاشتن و مجبورشون میکردن نگاه کنن و فقط نون لواش بهشون میدادن 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

میگن زنه گروگانگیره 13سال با اینا رفت وآمد داشته دیگ همه ی فامیل میشناختمش

دیگه به چشممون هم اطمینان نمی‌تونیم بکنیم 

اگر واقعی باشه فاجعه است 

اینکه از تیرماه تا الان خبر مخفی مونده و هیچ جا پخش نشده جای تعجب داره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اگ قضیه مال و امواله دیگ 3سال طول نمیدادن

ببین اینکه فیلمای داعش واسشون میذاشتن و فقط نون لواش میدادن و شکنجه میکردن یعنی مشکل روانی داشتن یه قسمتیش واسه لذتی بوده که از آزار دادن می‌بردن و اینکه به نظرم میترسیدن همه اموال یک دفعه ای انتقال پیدا کنه مشکوک بشن بهشون

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

وهیچکس حتی براش مهم نبوده

اره این قضیه باید رسانه ای میشد 

چطوره که تا الان دستگیر نشدن 

بعد اون آقا وکیل بوده از زیر و بم قانون مطلع 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من خودم رشت زندگی میکنم.جالب بود تو اینستا بودم. الان داشتم میخوندم چیزی راجع بش نمیگن.خیلی عجیب خان ...

میگفت هرکی زنگ میزده مجبورشون میکردن خیلی عادی حرف بزنه بگه رفتیم تهران و نمیخوایم با کسی در ارتباط باشیم