2777
2789
عنوان

حالم از مهمون بهم میخوره بچه هاتونو جمع کنید لااقل

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 116 پست
اتفاقا حساسیت هست ،کسی که راحت گیر و بیخیاله باید مهمونی بده مخصوصا وقتی کسی با بچه میاد.

راحتی مهمون فرق داره با این زیاده روی

از ریپلای های دیگه روی پیام شماهم مشخصه که فقط من این احساسو نداشتم

استارتر حساس نیست

حق داره

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مبل بدرد نخور بخری میشه ۵۰میلیون کسی شاید مث شما دارا نباشه برینن تو مبل بگه اشکال نداره پولد ...

طرف خراب کاری کرده رو مبل الان باید خودشو بکشه؟! آره؟!!!!!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

چرا بحث میکنی برو کاری که گفتم رو بکن عزیزم. به مهمونت یوقت بی احترامی نکنی گناه داره

اول یه جایی که معلوم نیست یه خط کوچیک بکش امتحان کن اوش پخش میشه نترس ولی مقدار تافت رو زیاد بزنی محو میشه

خیر باید مسئولیت قبول کنه تمیز کنه خسارت بده مودبانه عذرخواهی کنه و بچه رو کنترل و تربیت کنه

منظورم اسی هست که نباید خودشو بکشه،اینکه ادب مهمون اون چقدره رو نمیدونم.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
طرف خراب کاری کرده رو مبل الان باید خودشو بکشه؟! آره؟!!!!!

الان من گفتم خودش بکشه؟ جواب حرف تو بود چه ربطی داره میگی حساسن مهمونی ندن یجوری میگی انگار  اشغال ریختن رو فرش با یه جارو برقی تمیز میشه ولی اسی ناراحته

مگه کسی باید مهمونی بده که دست از خونش شسته باشه

به تیکه وسیله میخری پدرت در میاد انقد گرونه 

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥