2777
2789
عنوان

داماد هفتاد و دو ساله و عروس پنجاه و شش ساله😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 88 پست

احسنت به این همه شوق و علاقه احسنت به عروس خانوم که این خواست و احسنت به آقایی که پذیرفت خوشبخت باشند الهی .خوب کاری کردند مگر آدم چند صباحی زنده است و چند بار پیش میاد عروس بشه.

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم داماد 72 ساله چطور از کار نیافتاده، مسخره نمیکنما برام سواله

از چه نظر از کار بیوفته؟

بنده خدا یک عمر تنها بوده قبلشم همسرش بیمار بوده 

می‌خواسته سال های آخر عمرش رو با عشق و علاقه زندگی کنه

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

ب سلامتی یکی از فامیل های ما سن بالا زن گرفت حالش بد شد بیمارستان بستری شد دکتر گفت هیجان براش بد بد ...

این اتفاق برا یکی از اطرافیان ما هم افتاد ولی اون آقا ۴۰ سالش بود بخاطری که تا حالا رابطه نداشته بود اینجوری شده بود چند روزم بیمارستان بستری شد 

ای جان

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
به نظرم اگر آقا هم مجرد بود و ازدواج نکرده بود جالب بود الان آقا بچه داره و قطعا اونا خوشحال نمیشن

نه اتفاقا هر پنج تا بچش هم بودن توی عروسی و خیلی هم خوشحال بودن 

من با دختر کوچکش دوست بودم ، می‌گفت حق پدرش بوده این ازدواج و همشون هم آرایشگاه رفته بودن

نه اتفاقا هر پنج تا بچش هم بودن توی عروسی و خیلی هم خوشحال بودن من با دختر کوچکش دوست بودم ، می‌گفت ...

خب پس اگر راضی بودن که هیچی 

دلشون شاد 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

دلشاد باشه بیستمین سالگرد ازدواج ما بعد ۵۰ سالگی ام هستهیچ وقت دلم عروسی نخواست ولی سالگرد با لباس ع ...

خیلی هم زیباست 😍

منظورم از نظر ج ن سی

فکر نکنم توی این سن براشون مهم باشه 

خانم هم نزدیک شصت سالشه مطمعنن مثل یک دختر جوون نیست 

بیشتر میخواستن باهم باشن😍

این اتفاق برا یکی از اطرافیان ما هم افتاد ولی اون آقا ۴۰ سالش بود بخاطری که تا حالا رابطه نداشته بود ...

40سال که واقعا جوانه

بخاطر رابطه جنسی بستری شد؟ 

پس حتمن تویه شب خاسته طلافی 40سال عمرشو دربیاره قمرش کم سو شد دیگه ورفت ای سی یو 

البته ببخشیدشوخی

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
فکر نکنم توی این سن براشون مهم باشه خانم هم نزدیک شصت سالشه مطمعنن مثل یک دختر جوون نیست بیشتر میخوا ...

چرا عزیزم اشتباه نکن دوداز کنده بلند میشه 😂

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم